HOT NEWS: Mascha medvirker i spritnyt Kanal 4-program

Nu løfter Mascha sløret for, hvilket nyt program hun bliver deltager i.

Af Emilie Holm Egebro - 1. november 2018 kl. 15:02

For nyligt afslørede den populære blogger Mascha Vang, at vi inden længe kan glæde os til at gense hende på de danske tv-skærme.
I lørdags så vi hende på TV 2, da hun sad i call-centeret under Knæk Cancer-showet, men inden længe får vi hende også at se i to mindre programmer på DR.
– Det ene er med Lotte Freddie, der fulgte mig på den internationale pigedag – det program glæder jeg mig til at se. Lotte er skøn, sjov og ret ligetil. Og så er jeg også med i en kommende temalørdag på DR2, forklarede Mascha.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Begge mine forældre har haft kræft i år
LÆS OGSÅ: Janni om ‘Forsidefruer’: Man er bange
Derudover skal Mascha også medvirke i et større program, som hun nu kan løfte sløret for:
– Lige nu er jeg i fuld gang med at optage et program til Kanal 4, der hedder ‘Beauty Bosserne’. Det er foreløbigt otte programmer, hvor man i større og mindre grad følger seks forskellige personer, der enten er selvstændige eller arbejder indenfor skønhedsbranchen. Her følger man med i vores liv, arbejde og hvorledes vores veje krydser hinanden – det gør de jo ofte i denne her branche, afslører Mascha på sin blog og uddyber:
LÆS OGSÅ: Ung mor afslører etnisk hemmelighed
– Jeg er løbende blevet spurgt om at deltage i den slags programmer, men det har ikke lige tiltalt mig eller passet til det, jeg ønsker at vise fra mit liv. Før nu. Jeg kan rigtig godt lide Kanal 4 og deres profil, som jeg synes matcher mig godt, og jeg føler mig tryg i deres hænder. Det betyder alverden, når man siger ja til sådan et program her.
GALLERI: Maschas vilde forvandling

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvornår Mascha mener, at et blogindlæg bliver for personligt


LÆS OGSÅ: Maschas hus er solgt: Køber meldte sig efter 12 minutter

Med bagom bloggen

Mascha fortæller, at hvis man godt kan lide hendes blog, så kan man formentlig også godt lide ‘Beauty Bosserne’, da man her får et indblik i livet bagom bloggen.
– Vi er kun lige begyndt på optagelserne, men jeg befinder mig allerede godt i dem. Jeg håber, det kommer til at give et indblik i, hvad mit arbejde ofte består af, selvom det nok bliver kedeligt at se mig sidde foran en computer, men så må vi peppe det lidt op jo. I kommer også lidt med på hverdagen og den forestående flytning, som fylder en del i mit liv lige nu, forklarer hun og tilføjer:
LÆS OGSÅ: Ung mor har fået svar på kræftfrygt
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager ramt af kræft
– Jeg er sikker på, at det bliver sjovt og hyggeligt, og jeg vil prøve at begrænse mit grin for alles skyld. ‘Beauty Bosserne’ bliver sendt i starten af det nye år, og jeg vil ikke afsløre, hvem de andre deltagerer er, da jeg forestiller mig, at de gerne selv vil fortælle det først.
LÆS OGSÅ: VILD PRIS: Det koster det at holde bryllup på Geggo og Cengiz’ slot
LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret