HOT NEWS: Mascha dropper blog-netværk

Den populære blogger har forladt Danmarks største blog-netværk og satser nu alt på sit eget bureau.

Af Emilie Holm Egebro - 1. oktober 2015 kl. 17:10

I fire år har den populære blogger Mascha Vang gået med en helt særlig drøm. Og gennem de sidste mange måneder har hun arbejdet hårdt for at få den til at gå i opfyldelse. Nu er det endelig en realitet, og Mascha kan derfor i dag afsløre, hvad det er, hun har gået og brygget på.
–  Jeg valgt at åbne mit helt eget blogbureau. Her vil jeg samle de sejeste og bedste bloggere, hvor vi kan stå sammen og skabe et unikt team, som vi alle kan være glade for med gode vilkår, tryghed og den indsigt, som vi alle søger. Det tilbyder jeg nu hos BlogsByChoice.dk, skriver Mascha i dag på sin blog og fortsætter:
– Det har taget virkelig lang tid at lave det her, og jeg har knust sparebøssen for at satse alt på at skabe dette blogbureau, som jeg er super stolt af. Jeg er drevet af en ildsjæl, der vil skabe, forme og iværksætte. Jeg elsker mennesker og er et socialmedie-flokdyr, der er dybt afhængig af mine læsere, jeres kommentarer og jeres støtte. Tænk, at vi har gjort dette sammen.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang om vejen til karriere-kvinde: Hvad koster en billet til Beverly Hills?
Kun få udvalgte bloggere
Maschas blogbureau er dog ikke tiltænkt som et nyt Bloggers Delight, hvor hun indtil nu har været fast blogger. I hendes bureau vil der kun være plads til få, succesfulde bloggere.
– Det har været en drøm, siden jeg var gravid. Jeg har løbende holdt møder med folk omkring projektet, men det var en for stor mundfuld dengang. Nu har jeg overskuddet og muligheden for det, og det har været cirka syv måneder undervejs – til dels på grund af at jeg har været bundet af en meget hård kontrakt, siger Mascha til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Meningen er ikke, at det skal være et stort blogbureau med mange bloggere. Jeg vil hellere have få, så de der er her er synlige og får den rette opmærksomhed, som de fortjener. De er nøje udvalgte – både dem, der er her fra start, og dem der kommer til. Det bliver ikke et sted, hvor man selv kan oprette sig som blogger.
LÆS OGSÅ: Dansk blogger-babe har rundet 100.000 følgere på Instagram
Ærgerligt tab
Mascha har de sidste fire år været på kontrakt og blogget for Bloggers Delight. Og selv om bureauet længe har vidst, at hun snart ville forlade dem, ser de det stadig som et ærgerligt tab.
– Vi har jo en kontakt med vores bloggere, så vi har længe været klar over, at Mascha snart ville starte sit eget. Men det er jo altid ærgerligt, når nogen forlader os, uanset hvem det er. Vi er jo ikke gift med nogen af vores bloggere for evigt, siger direktør hos Bloggers Delight, Henrik Akselbo, til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Mascha gennem mere end fire år, og vi respekterer selvfølgelig også, at hun har lyst til at prøve noget nyt. Heldigvis har vi jo 250 andre dygtige bloggere, så det er ikke afgørende, at en enkelt får lyst til at lave noget andet.
Du kan læse mere om Maschas nye eventyr HER.
Se Mascha fejre den store nyhed nedenfor:


LÆS OGSÅ: Mascha Vang i trekantsdrama
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.