HOT NEWS: Mark og Monique indrømmer: Vi er kærester

Deltagelsen i ‘Robinson Ekspeditionen’ var en stor succes, og nu bekræfter parret, at de er kærester.

Paradise hotel, Big brother
Af Jonas Sand - 25. juni 2015 kl. 11:50

Realityportalen.dk kunne tilbage i maj, at Mark Bøgelund fra ‘Big Brother’ og vinderens af årets udgave af ‘Paradise Hotel’, 22-årige Monique von Appen, har fundet lykken med hinanden. Parret, der sammen deltog i denne sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’, har dog afvist at være i et forhold. Indtil nu.
Både Mark og Monique bekræfter over for Realityportalen.dk, at de nu ser hinanden som kærester.
– Ja, vi er kærester. Jeg nyder rigtig meget at tilbringe tid med Mark, fortæller Monique, der møder opbakning fra partneren.
Vi har det godt sammen, og Monique er en super sød pige. Ellers havde jeg bestemt heller ikke brugt så meget tid sammen med hende, siger Mark til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Monique indrømmer: Jeg er smaskforelsket i Mark
‘Verdens længste date’ var en succes
Selv om årets ‘Robinson Ekspedition’ kun var for par og ægtefolk, slog både Mark og Monique fast, at de ikke tog derned som kærester. I stedet beskrev de det som “verdens længste date”.
Daten blev ellers ikke så lang, som den kunne have været. Realityportalen.dk kunne tidligere på måneden afsløre, at parret vendte hjem før tid, men Mark beskriver alligevel oplevelsen som en succes.
– Det er klart, at vi er kommet meget tættere på hinanden. Vi har lært hinanden 1000 gange hurtigere at kende, end hvis vi skulle date herhjemme. Så vi fik meget ud af verdens længste date, lyder det fra ham.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Reality-par vender hjem fra ‘Robinson’ før tid
Flytteplaner
20-årige Mark regner snart med at flytte hjemmefra. Men det er ikke sikkert, at det bliver alene. Parret har det så godt sammen, at det ender med, at de finder en lejlighed sammen.
– Jeg vil ikke udelukke, at den lejlighed bliver sammen med Monique, afslører ‘Big Brother’-deltageren, der også afslører, at Monique har præsenteret ham for hendes mor.
– Og hun er en super sød og ung mor, slutter Mark.
LÆS OGSÅ: Nyt ‘Robinson’-par: Ingen sex i ‘Robinson’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.