HOT NEWS! Lykkelige Boris Laursen viser kæresten frem

Realitystjernen viser nu med stolthed sin nye kæreste frem.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. maj 2021 kl. 12:34

Fie Laursens storebror bor og lever livet i sydens sol i Marbella, og nu er det ikke kun solstrålerne, der har ram på ham – det har Amors pil også.

Det afslører han i en story på Instagram, hvor han står tæt omslynget med en meget skarpt skåret, hot babe. Helt præcist blev de to et par den 12. maj, hvor Boris på spansk spurgte, om hun ville være hans kæreste.

LÆS OGSÅ: Har du undret dig: Derfor hylder Lene Beier kun andenpladsen

– Nu er hun endelig min, skriver han til et billede, hvor det nyforelskede par står tæt omslynget i sandet på en strand i Marbella.

Den heldige kvinde hedder Tatiana, og hvis man ønsker det og er heldig, kan man måske følge hende på Instagram, hvor hendes profil er privat.

(Foto: Privat)

– Vi har kigget på hinanden i træningscenteret i 4 måneder. Men jeg troede, hun havde en kæreste, og da jeg ikke er en homewrecker, snakkede jeg ikke til hende, siger Boris til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Reality-babe chokerer: Jeg kan ikke lide børn

– Men tilfældigt gik jeg i byen med min ven på en søndag, og der stod hun så. Vi gik lige mod hinanden og gav ikke slip, det var som om vi altid havde kendt hinanden. Jeg har fundet pige versionen af mig selv, og hun støtter mig i alt, jeg laver. I kommer til at se hende på min TikTok, YouTube og så videre i fremtiden, fortælle han.

I det hele taget lyder det til, at livet behandler Boris godt, og at der snart kommer flere gode nyheder fra realityhunken.

– Livet er fantastisk. Jeg presser mig selv helt vildt og planlægger fremtiden, lyder det fra ham.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe tager stor beslutning: Kan ikke få flere børn

Læs mere om