HOT NEWS: Lykkelig 'Paradise'-Stina: Jeg har fundet kærligheden

HOT NEWS: Lykkelig 'Paradise'-Stina: Jeg har fundet kærligheden

Paradisoen har efter bruddet med ekskæresten, Michael, igen fundet en at dele hverdagen og Stephania med.

Paradise Hotel, Nyskilt
Af Mikkeline Andersen - 6. august 2015 kl. 11:56

Allerede inden fødslen af Stephania vidste Stina Bentsen Petersen, at hun skulle være alenemor. Forholdet til Stephanias far, Michael Mark Madsen, var nemlig slut, inden der kom babysmil og bleer ind i hverdagen.
Men nu ser det ud til, at den tidligere paradiso igen har fundet kærligheden.
– Jeg ser i øjeblikket en fyr. Han er rigtig sød og dejlig, siger Stina til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det er længe siden, der er nogen, som har fået mig til at grine, som han gør. Klokken bliver ofte 4 om natten, før vi går i seng, fordi vi sidder oppe til sent og snakker.
LÆS OGSÅ: Stina afslører abort: Ventede barn nummer to
Har mødt datteren
Hvem den nye fyr i Stinas liv er, vil hun endnu ikke afsløre. Men en ting vil hun gerne afsløre, han er nemlig rigtig god til at hjælpe med Stephania, og det skaber ingen sure miner hos ekskæresten, Michael.
– Han er så god til at tage Stephania, hvis jeg lige skal sætte en vask over eller andet. Michael har også mødt ham, og det gik rigtig godt, fortæller Stina.
Stina sætter stor pris på, at lykken igen tilsmiler hende.
– Jeg er glad for at have fundet en, der får mig til at smile, efter jeg er blevet mor. Jeg havde lidt mistet håbet, efter Michael og jeg gik fra hinanden. Indtil videre tager vi en dag af gangen og ser, hvad det fører til. Men jeg tvivler ikke på, at det nok skal blive seriøst en dag. Jeg er lidt småforelsket.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Stina: Sådan gik barnedåben
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.