HOT NEWS: 'Luksusfælden'-ekspert er blevet forlovet

Mette Reissmann er blevet forlovet med kæresten Nils Rømer, og det er noget af en ring, han har været på knæ med.

Af Lykke Buhl - 19. februar 2020 kl. 18:55

Smilet er ikke til at tage af “Luksusfældens” ekspert Mette Reissmanns læber lige for tiden. Hun går nemlig rundt i en “forlovelsesboble” efter hendes kæreste gennem knap 14 år, Nils Rømer, har været på knæ.
– Jeg skal giftes, jeg er blevet friet til. Det er helt nyt, jubler en lykkelig Mette Reissmann til Realityportalen.

Nils Rømer og Mette Reissmann (Foto: Sisse Stroyer)


LÆS OGSÅ: CHOK! Realitybabes datter smidt ud af kommunen
Hendes forlovede Nils stillede nemlig det store spørgsmål nytårsaften, da han og Mette fejrede det nye år med nogle venner på en natklub i Berlin.
– Så et par minutter over tolv, hvor vi havde stået og råbt hurra og alle havde kysset og skudt bordbomber af, så går han så ned på knæ, og så siger han: “Nu sker det!”, fortæller Mette, der var fuldstændig intetanende om frieriet.
Hun frygtede i første sekund, at hendes forlovede var faldet sammen på grund af et hjertetilfælde. Men da hun så ringen og fik spørgsmålet ”Vil du gifte dig med mig?”, forsvandt bekymringen og blev til et rungende ja.
LÆS OGSÅ: Bubbers store lykke: Genforenet med familien
– Jeg har gerne ville giftes i mange år og har også selv friet mange gange, men det har han bare ment, at det var ham, der skulle det, griner hun.

Mette viser gladeligt den prangende forlovelsesring frem (Foto: Bo Nymann)

Vies af partifælle

Selvom brylluppet er langt fra færdigplanlagt, så ved parret dog, at det ikke skal foregå i en kirke.
– Ægteskabet bliver nok først indgået til næste år til februar-marts. Det bliver nok på Københavns Rådhus med Frank Jensen, der vier os, griner Mette, der skal føre valgkamp med selvsamme overborgmester, når hun til det kommende kommunalvalg i november 2021 igen stiller op for Socialdemokraterne.
LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt
Forinden bliver der dog sat tid af til den helt store bryllupsreception.
– Det skal være en kæmpe, kæmpe festreception, hvor alle dem, vi kender, skal med. Det bliver uden noget formelt, men med band og en bar i hvert hjørne, forklarer Mette, der har fået ganske frie tøjler af sin forlovede til at planlægge løs.

Det er noget af en ring, Nils Rømer har friet til Mette Reissmann med (Foto: Bo Nymann)

Syg interesse

Nils og Mette har nu boet sammen det sidste halvandet år i København, og til sammen har de fire børn. Mettes søn Asbjørn bliver 28 til marts, og så har Nils tre børn, der heller ikke bor hjemme længere.
LÆS OGSÅ: Sandheden om Fie Laursens stalker: Han har motiv til at slå mig ihjel
Da Nils som aktuar arbejder med forsikringsmatematik, så deler parret en fælles kærlighed for talgymnastik, og de er da også allerede overbeviste om, at de skal have fællesøkonomi. For tiden sidder de endda og hygger sig med at lave testamente forud for deres bryllup.
– Det lyder virkelig nørdet, men på vores første date talte vi om penge og skilsmissesæreje. Vi elsker det begge to, hvilket jo er virkelig sygt, griner Mette.
LÆS OGSÅ: Flere af ‘Forsidefruerne’ genkender sig selv i Gunnvør
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-hunk tilbage til ekskæresten: Det skal være for altid