HOT NEWS: Linse, Geggo og Mopper udgiver bog sammen

Linse afslører, at der er en ny bog på vej, og det er bog med alle tre generationer af skønne kvinder.

Af Louise Vilsbøl - 27. juli 2016 kl. 11:00

Netop nu sender Linse Kessler live på facebook, mens hun er ved at køre til Jylland. Her har seerne mulighed for at stille spørgsmål til Linse, og et af spørgsmålene lød, om ikke snart Linse ville udgive en ny bog.
– Jo, der kommer faktisk snart en bog, men den kommer ikke kun til at handle om mig. Det bliver en bog med tre generationer, så det er både med Mopper og Geggo og mig, og det er Michael Holbek, der skriver den ligesom de to andre bøger, så det bliver en god bog. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse den, fortæller Linse og fortsætter:
– Vi er jo stort set aldrig enige om noget, når vi sidder og snakker sammen os tre, så det skal nok blive skide sjovt.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Geggos vilde forvandling
Efter at have svaret på spørgsmålet fortæller Linse, at det har hun vist ikke sagt til nogen endnu, så mon det er et af de hemmelige projekter, som hun ikke kan fortælle om endnu? Da Linse udgav sin selvbiografi ‘LINSE – Jeg gør, hvad jeg vil’, anmeldte vi den og gav den fuldt hus i stjerner, så vi GLÆDER os til endnu en bog fra Linse. Det kan umuligt blive dårligere, når også Geggo og Mopper er med.
Forfatteren Michael Holbek er dog først lige begyndt skriveprocessen, så der går formentlig lidt tid, inden bogen er på hylderne. Men vi ser frem til det.
LÆS OGSÅ: TV3 jubler over ‘Familien fra Bryggen’-succes
LÆS OGSÅ: Best of Linse: Se alle de sjoveste klip fra Bryggen
LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Se Linses vilde forvandling
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.