HOT NEWS: Lenny og Julie dater

Forholdet mellem Julie og Lenny er hurtigt blevet så seriøst, at de har fået foreviget kærligheden.

Af Louise Vilsbøl - 11. marts 2019 kl. 07:16

Det lader til, at en ny romance er blomstret op i reality-land. I sidste uge var Lenny, som vandt ‘Paradise Hotel’ sidste år, ikke meget for at svare på spørgsmål om, hvorvidt han datede ‘Love Island’-vinderen Julie, men efter weekendens strabadser er de blevet lidt mere åbne omkring den spirende romance.

Foto: Lenny_pihl på Instagram


LÆS OGSÅ: Rasende Lenny taler ud efter brud: Jeg føler mig dum og til grin
Instagram viser Lenny et billede frem af en ny tatovering, hvor der er et FCK-logo og Julies navn på hans underben. Julie har samme tatovering med Lennys navn på. Det har fået folk til at spørge, om det virkelig er en ægte tatovering, og hvad der sker imellem dem. Under en spørgerunde på Facebook i aftes gav de følgerne svar på nogle af spørgsmålene.
– Vores nye tatovering den er ikke fake. Det er ikke fake news, den er ægte, fastslår Lenny og fortsætter med at svare på spørgsmålet, om de to reality-vindere har noget kørende.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jacob og Nathalie: Sådan går det i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single

LÆS OGSÅ: Nadja afslører: Derfor gik jeg fra Lenny

Foto: Juliemelsen_ på Instagram


– Måske har vi. Har vi ikke det?, spørger han Julie, som fniser og kigger kærligt på ham.
I samme story afslører de, at de har det rigtig godt sammen og har datet i en 8-9 dage, så det er et meget nyt forhold, men det er altså allerede blevet foreviget på kroppen hos dem begge. Senere får deres følgere da også syn for sagen, da de kysser i Lennys story.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: ‘Paradise’-babe sked i bukserne i brandert