HOT NEWS: 'Landmand'-stjerne har fundet kærligheden - Her & Nu

HOT NEWS: 'Landmand'-stjerne har fundet kærligheden

‘Landmand søger kærlighed’-deltageren Danni svæver lige nu på en lyserød sky.

Af Emilie Holm Egebro - 8. oktober 2019 kl. 19:25

En af de helt store personligheder i 2017-udgaven af ‘Landmand søger kærlighed’ var den rødhårede landmand Danni, som bestemt ikke var tilfreds med sine udvalgte piger. I sidste ende stod valget mellem bedsteveninderne Louise og Pernille, og Danni valgte Louise, efter Pernille trak sig, og så havde Danni og Louise et af tv-historiens mest akavede romantiske ophold.
Det endte dog ikke med kærlighed for nogen af dem, men sidenhen er det gået godt for begge pigerne, der sidste år kunne fortælle, at de begge har fundet kærligheden på hver sin måde. Pernille har fået en kæreste, og Louise er blevet mor til en lille dreng ved navn Oliver.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Dannis dame er blevet mor
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Louise og Danni: Vi snakker stadigvæk sammen
Dengang var Danni stadigvæk single, men nu viser det sig, at den 32-årige landmand har fundet kærligheden:
– Hun hedder Josefine og er 25 år. Vi har kendt hinanden i nogle år, og så har vi bare haft snakket sammen som venner. Vi mødtes til en Landbo-Ungdomsfest engang, hvor vi begyndte at snakke lidt sammen, men vi var bare venner. Efterfølgende blev hun så single, og så begyndte vi bare at skrive mere og mere sammen, og så udviklede det sig mellem os. Så tog det ene egentlig bare det andet lige pludselig, så det er alletiders, lyder det fra en glad Danni til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Mødtes i ‘Landmand søger kærlighed’: Nu skal de have barn
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert
– Josefine kommer fra Tølløse på Sjælland, mens jeg jo bor i Viborg i Jylland, så vi har faktisk ikke set hinanden så meget, men vi har snakket sammen over telefonen hver dag. Og så har vi set hinanden engang i mellem i weekenderne. Vi blev kærester i slutningen af juni, og lige efter tog Josefine faktisk til Irland i tre måneder, hvor hun skulle lave noget med heste, hvilket hun går meget op i, da hun er springrytter. Så der har vi også snakket sammen meget over telefonen. Det har dog passet fint, at hun har været væk der, for det har jo været høst, hvor jeg har meget travlt. Så jeg har alligevel ikke rigtig været hjemme. Vi er begge nogle travle mennesker, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået alle parrene efter ‘Landmand søger kærlighed’
LÆS OGSÅ: Linse køber hus: Her skal jeg blive gammel

Flyttet sammen i Viborg

Danni og Josefine har derfor ikke set meget til hinanden i den tid, de har datet og dannet par, men det bliver der for alvor lavet om på nu:
– Nu er Josefine kommet hjem, og hun er flyttet ind hos mig i Viborg. Vi har lidt den holdning, at vi lige så godt kan prøve det ordentligt fra starten i stedet for at prøve noget halvt. Så nu skal vi til at se hinanden hver dag, det bliver lidt en omvæltning, men det bliver da helt kanon. Så det er super dejligt. Hun har mange ting med – særligt ride-ting og også to heste. Men jeg er elendig til at indrette, så det er da bare dejligt, hvis hun kan overtage på den front. Det har jeg ingenting imod. Jeg vil dog ikke have heste i stuen, det er mit eneste krav, forklarer Danni og fortsætter:
SE BILLEDERNE: Så sød er ‘Landmand søger kærlighed’-parrets søn 
– Josefine er skilteteknikker, hvor hun laver reklameskilte på bygninger, reklamer på biler og sådan nogle ting. Så hun skal finde et nyt job her i Jylland, men hun holder lige en uges fri med arbejde, og så går hun igang med at søge noget. Jeg har aldrig haft det bedre, end jeg har nu, så det er bare super skønt. Ingen ballade eller noget der. Næste step er, at vi skal møde hinandens familier. Vi må jo se, hvor vi slår os ned i fremtiden, da jeg kun bor til leje i huset, så det er ikke til at vide, om vi skal til Sjælland i fremtiden. Jeg kommer jo selv oprindeligt derfra, så det kan også være, vi flytter til Sjælland på et tidspunkt, vi må se.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk
Se et billede af Danni og Josefine nedenfor:
 

Danni og Josefine (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Landmand-Ole: Nu er det slut med swinger-livet