HOT NEWS 'Landmand'-Ole skal giftes

Ole og Gitte skal giftes senere på året, men Ole har ikke været på knæ for sin kommende kone.

Af Louise Vilsbøl - 12. juli 2016 kl. 08:52

Den nok mest omtalte landmand fra sidste års ‘Landmand søger kærlighed’ skal snart giftes med Gitte, som han mødte i programmet. Men det betyder ikke, at Ole har været på knæ.
– Hun friede til mig på skuddag (24. februar, red.). Nu hvor jeg ikke kunne tage mig sammen, måtte hun jo gøre det, ellers ville der gå fire år, før hun kunne fri, fortæller Ole Andersen til TV 2.
Gitte var meget nervøs forud for frieriet, og hun havde svært ved at tage det seriøst og kom til at grine, hver gang hun forsøgte at fri. Men hun fik det gjort kort inden midnat, og Ole sagde selvfølgelig ja.
LÆS OGSÅ: Landmand-Ole har besøgt swinger-vennerne efter programmet
Ole har for travlt til bryllup
Den 10. juli var det et år siden Gitte og Ole mødte hinanden for første gang i programmet, og selvom det havde været smukt at blive gift på deres årsdag, så har Ole alt for travlt lige nu. Men Gitte vil gerne holde fast i datoen, så parret har planlagt brylluppet til at skulle stå den 10. december.
Ole har tidligere været gift, og dengang blev han gift på rådhuset, men sådan skal det ikke være denne gang.
– Gitte og jeg skal giftes i kirken, fortæller Ole til TV 2. Og selvom det kom bag på ham, at Gitte friede til ham, så var tanken om et bryllup ikke fjern for landmanden.
LÆS OGSÅ: Landmand-Ole: Swinger-hemmeligheden kom bag på familien
– Vi har snakket om, at hvis der sker den ene noget, så vil vi gerne sikre den anden. Og der er den nemmeste måde jo at gifte sig.
Gitte og Ole mødte hinanden under ‘Landmand søger kærlighed’, hvor de allerede i udvælgelsesperioden kom til at hygge sig under lagnerne på gården. Kemien mellem dem var så tydelig, at der ikke var nogen tvivl om, hvem Ole ville ende med at vælge, så de andre deltagere forlod gården en efter en. Det eneste “men”, der var ved Gitte var, at hun ikke ville acceptere Oles swinger-liv, så det måtte han lægge på hylden.
LÆS OGSÅ: Landmand-Ole fortryder sex i programmet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.