HOT NEWS: 'Kurs mod fjerne kyster' vender tilbage med ny sæson

Nu kan vi glæde os til at gense den populære sejlerfamilie i et nyt skib og med baby ombord.

Af Emilie Holm Egebro - 2. august 2018 kl. 11:09

I går blev det afsløret, at den populære sejlerfamilie fra ‘Kurs mod fjerne kyster’ er blevet udvidet med endnu et medlem. 28-årige Emil Midé Erichsen og kæresten 26-årige Louise blev nemlig den 13. juli blevet forældre til en lille dreng.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe har født
Det blev dog ikke den eneste nyhed om familien Erichsen igår. I aftes kom det nemlig frem på tv2.dk, at vi kan begynde at glæde os til endnu en sæson af TV 2-programmet ‘Kurs mod fjerne kyster’. Tilbage i 2016 vendte familien ellers hjem til København efter tre års jordomrejse på sejskibet Havana – en rejse, som danskerne fulgte tæt gennem fire sæsoner, og 20.000 mennesker tog imod dem, da de ankom ved Toldbolden.
LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Divaer i junglen’-babe afslører familieforøgelse
Nu begiver familien sig dog igen ud på nye eventyr, idet de i sensommeren sætter kurs mod den nordlige del af verden. Her vil de udforske Norges vestkyst, Færøerne, Island og Grønland, og også denne gang får TV 2 lov til at komme med, så familiens rejse kan rulle over de danske tv-skærme.
–  Det er en årelang drøm, der nu bliver til virkelighed, siger Mikkel Beha Erichsen til TV 2 om den nye sejltur mod nord.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘De unge mødre’-Nanna har fundet kærligheden
– Det er på mange måder mere kompliceret at sejle på de kanter, end det er at sejle i 30 grader ved ækvator. Hvis skibet synker, eller du falder i vandet, har du meget kort tid til at blive fundet i live igen, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: ‘Kurs mod fjerne kyster’-Theis er tilbage på skolebænken

Havana skiftet ud

Den nye sejltur bliver dog ikke på det velkendte skib Havana, da Mikkel Beha Erichsen og konen Marian Midé Andersen i oktober købte et nyt og mere rubust skib. Det er et 67-årigt, svensk søredningsskib, der har fået navnet Wallenberg, skriver TV 2. Planen er, at skibet skal rumme hele familien på fem plus de to svigerdøtre og det nyankomne barnebarn.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja: Derfor lægger jeg sjældent billeder op af Lenny
– Hvis det er en lille skrigeballon med kolik, kan det godt være, det ikke er så sjovt at sidde på et skib i minus 30 grader. Men hvis det er et nemt lille barn, tror jeg, de tager ham eller hende med under armen og kommer med ud at sejle, har Mikkel Beha Erichsen tidligere fortalt til TV 2. 
TAG TESTEN: Hvilken ‘Kurs mod fjerne kyster’-fyr passer du sammen med?
Det er dog ikke planen, at hele familien på otte skal være med hele turen, da også lillebror Alfred går på gymnasiet og derfor også skal passe sin skole. Datoen for afrejse er ikke bestemt, og ruten er endnu ikke lagt, men Mikkel Beha Erichsen regner med at Wallenberg kommer til at sejle et par år, inden skibet atter lægger til dansk havn.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe og fodboldspiller er blevet forældre
Læs endnu mere om familiens nye eventyr på tv2.dk.


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk amok på diskotek: Jeg blev forgiftet
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid