HOT NEWS: 'Kongerne'-stjerne skal giftes

HOT NEWS: Labre Foxy fra Kongerne skal giftes

Kæresten til en af de populære ‘Kongerne’-babes har friet – og han fik et rungende ja.

Af Emilie Holm Egebro - 3. august 2015 kl. 14:42

Den storbarmede ‘Konge’-deltager Malene ‘Foxy’ Kjærgaard er ekstra glad i disse dage. Kæresten gennem et år, Chris Bang, slog nemlig benene væk under hende med noget af en overraskelse i weekenden.
– Han gik på knæ for mig og friede lørdag den 1. august. Jeg græd af glæde, da han friede til mig, da det jo er så kæmpe stort, når tog mennesker elsker hinanden. Det bedste, ved at skulle giftes med manden i mit liv, er helt klart, at to mennesker forener kærligheden til hinanden med et ja i medgang og modgang, afslører Foxy overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg skal giftes med min bedste ven og sjæleven. Og brylluppet skal holdes til august 2016. Brylluppet skal helt sikkert være et lille eventyr den dag, men det skal kun være for vores nærmeste.
Foxy og Chris mødte hinanden gennem en fælles ven. Efter flere måneder overgav Foxy sig langt om længe og gik ud med Chris. Siden da har de ikke sluppet hinanden. I dag bor de sammen i Aalborg.
LÆS OGSÅ: Foxy har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: Foxy om konge-exit: Jeg er blevet for gammel
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.