HOT NEWS: 'Kongerne'-Foxy jubler: Jeg er gravid

Realitydeltageren og manden får senere i år et nyt medlem til familien.

Af Jonas Sand - 11. marts 2017 kl. 14:55

To bliver snart til tre hjemme hos Malene ‘Foxy’ Kjærgaard og manden Chris, der sidste år sagde ja til at blive gift med hinanden. ‘Kongerne’-deltageren har nemlig en lille baby i maven. Det afslører den lykkelige realitybabe over for Realityportalen.dk.
26-årige ‘Foxy’ er sat til at føde i september, selv om parret indtil videre holder den præcise terminsdato hemmelig, og det nordjyske par glæder sig i den grad til, at der kommer et ekstra medlem til familien.
– Jeg har det fantastisk, og vi har det endnu mere fantastisk. Det, at man skal være mor og far og en lille familie, er jo det størst i livet. Og mentalt kan man slet ikke sætte sig ind i, at man faktisk er ved at skabe et lille, nyt liv, som kommer til at ændre hele ens liv til et nyt. Det bliver jo en helt ny verden, der åbner sig for os, og det er simpelthen bare så spændende, jubler Malene.
– Men jeg har aldrig været mor før, så idéen om at jeg nu skal være det, det giver en masse sommerfugle i maven. Men jeg er også et sted i livet, hvor jeg aldrig havde troet, at jeg skulle komme til, og jeg er pisse stolt af alt, jeg har opnået indtil nu. Så lige nu findes der faktisk ikke et mere perfekt øjeblik til at skabe en lille familie i mit trygge univers med manden i mit liv. Det er den største gave nogensinde, og jeg føler mig så beriget.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Babs afslører kønnet
Glæder sig til at blive rund
Malene kan allerede nu fremvise en fin, lille mave, og ‘Kongerne’-deltageren glæder sig til, at maven vokser endnu større på hende.

Maven er begyndt at vokse på Malene. (Foto: Privat)


– Graviditeten går fremragende, og jeg bærer det allerede med stil. Jeg synes simpelthen, at det er så flot at være gravid, at jeg helt glæder mig til at blive mere rund på maven. Er det ikke hyggeligt? Tænk engang, at man glæder sig til at blive rund. Det er sgu hyggeligt, griner ‘Foxy’.
– Jeg er ovre de værste 12 uger, som kun har været en brøkdel af, hvad man kommer til at gå igennem. Men igen, så skal man huske, at der jo er en mening med galskaben.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Knaldperlen og Kia skal være forældre
Babylykke hos ‘Kongerne’
Malene er langt fra den eneste fra Kanal 5-programmet, der venter barn. I sidste måned afslørede først Sarah Skou Christensen – også kendt som Babs – at hun er gravid, mens Kia ‘Sugar’ Sødergreen og Walid ‘Knaldperlen’ Bechara kort efter stor frem og fortalte, at de også skal være forældre.
– Det er en glædelig nyhed med de andre ‘Konger’, men det er ikke noget, vi har drøftet. Jeg har ikke længere kontakt til Kia eller Sarah, da vi er vokset fra hinanden på mange områder, så vi har ikke tænkt videre over, at de skal være forældre på samme tid som mig, siger Malene, der dog alligevel får gode muligheder for at dele graviditetssnak med nogle.
– Men jeg har derimod tre gode veninder, som står og skal føde med få måneders mellemrum som mig. Det bliver spændende.
Malene og Chris kender endnu ikke kønnet på barnet, men hun slår fast, at så længe barnet har det godt og har alle kropsdele i behold, så er de glade.
Husker du i ‘Kongerne’, da Malene ville hjælpe ‘Dolken’ med at score, så hun farvede han øjenbryn? Se eller gense det sjove klip herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia viser maven frem: Det er ikke helt gået op for os endnu
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.