HOT NEWS: Køb Amalie Szigethys garderobe

I samarbejde med Trendsales sælger realitystjernen ud af eksklusive mærker fra sin garderobe.

Paradise hotel, et ton cash
Af Mikkeline Andersen - 12. november 2014 kl. 10:25

Kigger du langt efter mærker som Balenciaga, Prada og Marc by Marc Jacobs? Men går du pænt forbi, når prisskiltet bliver synligt? Det behøver du måske ikke for en stund.
Nu har du nemlig muligheden for at anskaffe dig netop disse mærker og mange flere til billige penge, afslører Amalie Szigethy på sin blog.
LÆS OGSÅ: Se Kim Novaas kærlighedstatovering til Laura
Stort udvalg på Trendsales
Realitystjernen har været til møde med Trendsales, fordi de gerne vil bruge Amalies garderobe i deres koncept Trendsales Collection. Ideen med konceptet er, at dig, mig, din nabo og alle andre kan købe tøj fra lækre og eksklusive garderober – heriblandt realitystjernens.
– Jeg har sat en masse lækkert til salg. Blandt andet nogle af mine rødløber kjoler og min allerførste designertaske fra Marc By Marc Jacobs, skriver Amalie på bloggen og fortsætter:
– Alle mine items vil være til salg på FindersKeepers markedet, som Trendsales er med inde over i forbindelse med Trendsales Collection på TAP1 fra den 15. til 16. november.
Hvis du ikke har mulighed for at møde op netop de dage, så bliver det resterende tøj sat til salg på Trendsales Collection efterfølgende.
LÆS OGSÅ: Tina Maria mistede sin far som 18-årig
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.