HOT NEWS: Knaldperlen og Sugar rykker teltpælene op

De to royale stjerner er flyttet fra Nordjylland og har fundet et fælles sted i hovedstaden.

Af Jonas Sand - 17. december 2015 kl. 13:39

Kærligheden blomstrer mellem Kia ‘Sugar’ Sødergreen og Walid ‘Knaldperlen’ Bechara. Tidligere i år flyttede Kia hen til Walid i Nordjylland, men nu har de rykket teltpælene op og er flyttet til hovedstaden.
– Vi har fået en lækker lejlighed på 3 værelser på 77 kvm i København, som vi nu er ved at gøre i stand, fortæller Kia lykkeligt til Realityportalen.dk, men hun er nu også glad for at være tilbage, hvor hun er vokset op.
– Ude godt, hjemme bedst, som man plejer at sige. Jeg nød de dejlige måneder i Jylland, og jeg mødte nogle fantastiske mennesker. Men jeg må ærligt indrømme, at det betyder alt for mig at være flyttet tilbage til København, hvor mine venner og familie befinder sig.
LÆS OGSÅ: Forelsket Knaldperlen afslører: Jeg skal have børn
Knaldperlen som københavner
Kia og Walid har tidligere fortalt Realityportalen.dk, at en flytning til hovedstaden hele tiden har været planen for parret. Og indtil videre er han glad for flytningen, fortæller Kia, der dog har en lille plan.
– Walle var meget besluttet på, at vi skulle bo sammen i København. Lige nu er vi meget optaget af indretningen af lejligheden, så måske er det ikke helt gået op for ham endnu, at han er blevet københavner.
– Men han virker til at trives herovre og giver udtryk for at være glad. Nu skal vi bare have ham til at lære at snakke københavnsk, griner Kia.
Se flere billeder af parret i galleriet over artiklen.
SE OGSÅ: Trailer: Knaldperlen på rollelisten i ny dansk serie
LÆS OGSÅ: Chokeret ‘Kongerne’-stjerne udsat for svindel
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.