HOT NEWS: Khloé Kardashian er gravid

Kardashian-familien bliver udvidet med hele tre nye medlemmer til næste år.

Af Louise Vilsbøl - 27. september 2017 kl. 9:03

Det er kun få dage siden, det kom frem, at den yngste af de celebre Kardashian/Jenner-søstre, Kylie Jenner, skulle være gravid, og nu smider de amerikanske medier endnu en bombe om den hurtigt voksende familie. Khloé Kardashian er gravid med sit første barn, og hun er tre måneder henne, så det bliver en forårsbaby, det skriver både People og TMZ. Begge medier har fået nyheden bekræftet af flere kilder tæt på familien.
Khloé og hendes 26-årige kæreste Tristan Thompson har været sammen i omkring et år, og selvom man tidligere har kunnet følge Khloés kamp for at blive gravid i ‘Keeping Up With The Kardashian’, så er undfangelsen sket på helt naturlig vis. Khloé har ellers i mange år været bange for, at hun ikke kunne blive gravid.
GALLERI: Se Kardashian-familien før de blev superstjerner
Hvor det er 33-årige Khloés første barn, så er det kærestens andet barn. Han fik en søn ved navn Prince Oliver med sin ekskæreste i december sidste år, tre måneder efter ham og Khloé begyndte at date, og nu skal sønnen altså være storebror.
Det forlyder, at Khloé og Kylie har termin omkring samme tid, og de er lykkelige over at kunne dele den oplevelse at være gravid og blive mor for første gang. Kim Kardashian venter samtidig sit tredje barn, som bliver båret af en rugemor og skulle komme til verden til januar, så tre af de fem søstre venter børn indenfor få måneder.
Kunne du også godt tænke dig at få en lækker tan ligesom Khloé, så kan du herunder se, hvordan man kan blive lækker med lidt spraytan.
Det er vigtigt at få huden skrubbet ren for døde hudceller, inden man anvender selvbruner, så er huden mere modtagelig, og det giver en flottere farve.
Sponsoreret: Karmameju MORE Salt Body Scrub – find den HER
Sponsoreret: Marc Inbane Natural Tanning Spray – find den HER
Denne selvbruner giver en flot og naturlig farver og tilpasser sig ens hudtone, så det er en selvbruner, alle kan anvende. Se med herunder:

Videoen er sponsoreret af Nicehair.dk
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian betalte for kønnet på sit barn
LÆS OGSÅ: Så lidt tjener Kim Kardashians rugemor
LÆS OGSÅ: Dansk makeup artist sagsøger Kim Kardashian
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.