HOT NEWS: Khloé flasher ny kærlighedsring - Her & Nu

HOT NEWS: Khloé flasher ny kærlighedsring

Khloé Kardashian har nu et bevis for sin kærlighed på fingeren.

Af Jonas Sand - 19. juli 2018 kl. 13:23

For tre måneder siden gik Khloé Kardashians største drøm i opfyldelse, da hun fødte datteren True. Siden har der ikke været tvivl om realitystjernens kærlighed til datteren, og den kærligheden kan hun nu fremvise hver dag.
Hun har nemlig fået sig en diamantring med datterens navn. Det afslører Kardashian-søsteren på sin story på Instagram, hvor teksten afslører, at det var en gave fra hendes bedste veninde, Malika Haqq.

Det er denne flotte ring, som Khloé har fået på fingeren. (Foto: Instagram)


LÆS OGSÅ: Tre måneder efter fødslen: Khloé Kardashian afslører VILDT vægttab
LÆS OGSÅ: Knas i kærligheden? Kourtneys kæreste utilfreds med  …
Khloé Kardashian er for nylig vendt tilbage til arbejde – noget der ikke skete helt uden bekymringer, afslørede hun på sin hjemmeside. Men nu har hun altså altid et minde om datteren tæt på sig, mens hun arbejder.
– Dagene op til min første dag tilbage på arbejde var meget hårde, men så snart jo kom i gang, så faldt det hele på plads. Det var ligesom at køre på en cykel, skrev Kardashian-søsteren, der for nylig afslørede, at hun allerede har smidt 15 kilo af graviditetsvægten.
Kort inden fødslen for tre måneder siden kom det frem, at Tristan Thompson havde været sin gravide kæreste utro i en længere periode. Khloé Kardashian valgte dog at give ham en chance til, og alt tyder på, at de stadig er kærester. Måske det i fremtiden bliver ham, der giver raelitystjernen en ring på fingeren, hvis han fortsætter med at opføre sig ordentligt.
LÆS OGSÅ: Så VILDT mange penge er Kylie Jenner værd
LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian i modvind: Har piercet sin to måneder gamle datter