HOT NEWS: Justin Bieber er blevet forlovet - Her & Nu

HOT NEWS: Justin Bieber er blevet forlovet

Justin Bieber har stillet det helt store spørgsmål til sin kæreste.

Af Louise Vilsbøl - 9. juli 2018 kl. 05:52

Man kan ikke sige, at Justin Bieber er en mand, der trækker tingene i langdrag. Han har kun dannet par med sin kæreste Hailey Baldwin i godt og vel en måned, men de har været uadskillelige lige siden, de fandt sammen, og sådan bliver det også i fremtiden. Ifølge det amerikanske sladderblad TMZ har Justin nemlig friet i weekenden på et resort på Bahamas.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årige Birthe Neumann
To øjenvidner fortæller, at de har set frieriet, og ifølge dem var alle gæster på resortets restaurant, hvor der var noget salsadans. Her bad Justins sikkerhedsfolk alle om at lægge deres telefoner væk, fordi der skulle til at ske noget særligt. Justin friede foran alle folk på restauranten, og Hailey sagde ja.
LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler og Le Hvidt: Derfor blev vi gift i Italien
TMZ har fået historien bekræftet af flere uafhængige kilder, og på de sociale medier ser det da også ud til, at Justins forældre bekræfter historien. I går har hans far postet billedet af Justin, som er nederst i artiklen, hvor han skriver:
– Stolt er en underdrivelse. Jeg glæder mig til det næste kapitel.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
Og hans mor skrev følgende på Twitter lige netop i lørdags:
 


Hverken Justin Bieber eller hans forlovede har kommenteret på historien eller skrevet noget på deres sociale medier om den glædelige begivenhed, men alt tyder altså på, at hans mange fans må indstille sig på, at han nu for alvor er en optaget mand.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Paradise’-Lenny dropper Philip

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on