HOT NEWS: Jackie fra 'Singleliv' venter barn

Den rødhårede frækkert melder nu om lykkelige omstændigheder.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 2. februar 2015 kl. 16:25

Vi kender fynske Jackie som den frække showdanser i ‘Singleliv’, og nu fortæller hun, at hun venter en lille pige til foråret.
-Mit liv er vendt fuldstændigt op og ned… Jeg er gravid, og har derfor naturligvis lagt “det vilde liv” på hylden. Jeg er i 27. uge (termin 9. maj) og jeg skal have en lille pige, og er bare så glad, skriver Jackie på sin blog. (uredigeret)
LÆS OGSÅ: ‘Numse-Rasmus’: Sådan tilfredsstiller du en kvinde 
“Her er den rigtige mig”
Den friske pige fortællere ydereligere, at hun ikke er glad for det billede, som medierne har tegnet af hende.
-Jeg forstår godt folks syn på mig, for det man ser er jo det man forholder sig til. Jeg kunne dog inderligt godt tænke mig at folk ville- og kunne se igennem “mediemennesket” og vide, at jeg bare er en meget stille og rolig pige, som elsker min familie og mine veninder, elsker hygge og at forkæle dem jeg holder af og udover det er ekstremt følsom, skriver hun.
Jackie har en søn fra et tidligere forhold.
Læs indlægget HER
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Jackie: Jeg lever alene
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser..