HOT NEWS: Irina: Han prøver at vinde mig tilbage

Det har været uklart, om Irina og kæresten var gået fra hinanden, men nu prøver han at vinde hende tilbage, afslører hun.

Af Louise Vilsbøl - 4. juli 2016 kl. 9:02

I de seneste par uger har fans fulgt trofast med på Irina Olsens blog, Instagram og Snapchat for at finde ud af, hvad der skete med hende og kæresten Morten Brangstrup Olsen. Nogle medier skrev, at de var gået fra hinanden, og Irina skrev da også kryptiske indlæg og statusopdateringer, hvor det fremgik, at hun var knust, men hun bekræftede aldrig bruddet.
Til trods for forvirringen omkring deres forhold holdt de fast i deres sommerferieplaner og tog på ferie sammen til Bulgarien, så de begge kunne være en del af datteren Allessias første ferie. Og den ferie har været så stort et hit, at de ikke tager hjem i dag, som ellers var planen – de bliver i ferieparadiset en ekstra uge.
LÆS OGSÅ: Irina frygter terror på ferien
Men noget tyder på, at det ikke kun skyldes, at datteren hygger sig og nyder ferien. På sin Snapchat, hvor Irina opdaterer flittigt, kommenterede hun i går aftes for første gang på bruddet med en snap, hvor der stod.
– Gæt hvem der prøver at vinde mig tilbage.
LÆS OGSÅ: Irinas store succes: Jeg arbejder konstant
Teksten stod henover et billede af Irina og Morten, som kan ses øverst i artiklen. Op gennem dagen kunne man da også se parret hygge sig ved poolen, hvor Irina blandt andet lagde en video op af kæresten/ekskæresten, der kysser hendes ben, mens hun sidder på kanten af poolen.
Se billederne fra Irinas Snapchat i galleriet øverst i artiklen og vurder selv. Ligner de mest ekskærester eller kærester?

Hvordan er Morten og Irinas forhold?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Irina: Det må min datter ikke arve fra mig
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Vi skal have flere børn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.