HOT NEWS: Hun sagde ja: 'Paradise'-babe friede for anden gang

Natascha Cetiner er nu for alvor blevet forlovet med kæresten Anna.

Af Jonas Sand - 16. juli 2015 kl. 10:40

I september valgte den tidligere paradiso Natascha Cetiner at falde på knæ for kæresten Anna Vangsø under optagelserne til programmet ‘Spotlight’.
Anna blev noget overrasket over hændelsen, men hun valgte at give Natascha sit ja. Alligevel har Natascha nu friet til Anna igen.
– Jeg har gået og leget med tanken i et halvt års tid. Jeg synes, at hun fortjente noget meget mere romantisk end dengang i ‘Spotlight’. Dengang var jo bare lutter lagkage, forklarer Natascha.
– Så jeg bad om accept hos svigermor og svigerfar for en uges tid siden, så frieriet kunne foregå her i Alicante, hvor vi er på ferie med Annas mor og familie. Og jeg fik et rungende ja! Heldigvis!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Natascha er blevet forlovet: Derfor er Anna den eneste ene
Var meget nervøs
På trods af at det ikke var første gang, at Natascha skulle falde på knæ for kæresten, var hun alligevel meget nervøs, da den store dag kom for døren.

Her er Natascha med sin forlovede, Anna. (Foto: Privat)

Her er Natascha med sin forlovede, Anna. (Foto: Privat)


– Jeg havde udset mig et rigtig godt spot her i Spanien – en gammel borg med udsigt over Middelhavet og det meste af Alicante. Så smukt! Men Anna var altså ikke meget for at skulle gå de 166 meter op ad bakker og trapper, så hun var mildest talt skide sur, siger Natascha.
– Da vi fandt spottet, var det ligesom at skulle springe ud fra fem-meter-vippen! Jeg tog tilløb flere gange, og mit hjerte slog nærmest ud af brystet på mig. Jeg var mega nervøs! Men da jeg endelig faldt på knæ, og hun kiggede ned på mig, kunne jeg virkelig se glæden i hendes øjne, og smilet på hendes læber blev bare kæmpe stort.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Natascha viser ny kæreste frem
Datoen er sat
Selvom parret siden Natascha friede første gang har været i gang med bryllupsplanlægningen, har de ikke tidligere haft fastsat en dato. Nu er de dog kommet frem til enighed.
– Datoen for brylluppet bliver den 4. juni 2016. Annas yndlingstal er nemlig 4, og så lå den heldigvis på en lørdag. Og oveni så ligger vores årsdag også dér, afslører en lykkelig Natascha.
Se klippet, hvor Natascha første gang frier til Anna i ‘Spotlight’:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Natascha har ladet lokkerne falde
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.