HOT NEWS: Her skal Mascha Vang bo i København

Mascha Vang har allerede fået nøglen til sin nye lejlighed.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. februar 2020 kl. 09:03

I efteråret 2018 fik kærligheden Mascha Vang til at flytte fra hjemmet ved Dragør på Amager for at rykke til Kolding, hvor både Mascha og datteren Hollie er faldet godt til. Alligevel har reality-baben nu taget en stor beslutning, og snart er hun igen ejer af en bolig på Sjælland.
– Freaking YES!! Jeg kan næsten ikke forstå det, endelig er handlen gået igennem, og jeg har faktisk allerede fået nøglen. Jeg har købt en lejlighed i København K, som til punkt og prikke opfylder alle min krav og drømme, indleder Mascha Vang sit seneste blogindlæg på maschavang.dk. 
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg var kun 14 år
Hun har boet i mange forskellige bydele i København, men aldrig i København K, og derfor er den nye adresse en drøm, der går i opfyldelse.
Den nye lejlighed betyder dog ikke, at den smukke blogger flytter fra hjemmet i Kolding eller at der er knas med parforholdet. Til gengæld er der en lang række af andre grunde, som har talt for at investere i en ejerlejlighed i indre København.
LÆS OGSÅ: Reality-babe afslører: Jeg smider tøjet, når jeg kan 
– Nu er jeg fri for at bo i en kuffert på diverse hoteller, jeg kan bedre passe mit arbejde og møder samt se mine venner. Vi kan nu tilbringe weekender i København uden at tænke på, hvornår der skal tjekkes ud eller at nå det sidste tog til Kolding klokken 21. Offentlig transport og betalingsbro er i dén grad en pain in the ass, efter at være flyttet til Jylland, skriver hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’s hotteste par ændrede planer i sidste sekund

Har kæmpet for lejligheden

Det har ikke været nemt for Mascha Vang at finde den rette bolig, da hun har mange krav, som det nye hjem skal leve op til. Blandt andet skal lejligheden være uden bopælspligt, da Mascha jo bliver boende i Kolding, og den slags er der meget få af i indre København. Det har derfor været en lang og kringlet vej til endelig at kunne sætte underskriften på en købsaftale.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’s hotteste par ændrede planer i sidste sekund
Men nu er drømmen gået i opfyldelse, og for Mascha er købet en investering i livskvalitet og i sin datters fremtid i tilfælde af, at Hollie engang i fremtiden vil studere i København.
– Sikke en mulighed at give børnene, det ville jeg da selv have elsket.