HOT NEWS: Her er de nye landmænd

Seks nye landmænd er klar til at gå på jagt efter kærligheden, når en ny sæson har premiere i aften.

Af Emilie Holm Egebro - 13. august 2018 kl. 22:04

Seks nye landmænd er klar til at gå på jagt efter kærligheden, når TV 2 i aften vender tilbage med sjette sæson af successerien ‘Landmand søger kærlighed’.
Allerede i april måned rullede et præsentationsprogram med de seks nye landmænd over skærmen på TV 2, hvor håbefulde kvinder kunne melde sig til programmet, og dengang lærte man altså landmændene at kende.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Anders raser over klipningen af programmet: Det er slet ikke i orden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se, at Ronni ikke er en stærk landmand.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne deltager i ‘Vild med da
SE VIDEOEN: Lene Beier bidt af pytonslange
Nu er kvinderne dog også fundet, og alle programmer er i kassen, så i aften kan man se det første afsnit af den nye sæson, hvor landmændene traditionen tro modtager alle deres breve fra håbefulde bejlere. Se med kl. 20.00 på TV 2, og på TV 2 Play kan man allerede nu se både første og andet afsnit af sjette sæson, så her kan man altså tage forskud på glæderne.
LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået alle parrene efter ‘Landmand søger kærlighed’
Nedenfor kan du lære de seks landmænd i sjette sæson ‘Landmand søger kærlighed’ bedre at kende, øverst i galleriet kan du se dem.

Jack Rasmussen, 55 år og fra Haderslev

Jack bor på sin egen gård omgivet af marker og smuk natur. På gården er der blandt andet hesteopstaldning og 16 folde, der udover marker, heste og bygninger også skal passes. I sin fritid kører Jack motorcykel, sejler, svømmer og spiller badminton. Han er i det hele taget en livsnyder og drømmer om at sejle jorden rundt og evt. køre det sidste stykke i autocamper – og det ville gøre rejsen perfekt, hvis han havde en kæreste ved sin side.

Martin H. Danielsen, 36 år og fra Randers

Martin har et glimt i øjet og beskriver sig selv som en vaskeægte bonderøv. Dyr og udeliv er i det hele taget hans store hobby, når han altså ikke lige ser gamle Morten Korch-film. Om vinteren sælger Martin juletræer og juleneg, men han savner en kvinde at dele julehyggen (og det øvrige liv) med, og han ønsker sig i fremtiden at stifte familie.

Martin Rathkjen, 25 år og fra Vestjylland

Udover arbejdet med en stor svinedrift er Martins også stor fodboldfan, så han følger alle FC Midtjyllands hjemmekampe og kan i det hele taget godt lide at se fodbold. Selv dyrker han computerspil og gymnastik, men holder på nuværende tidspunkt pause fra gymnastikken på grund af en skade. Martin har en følelse af altid at ende i friend-zonen hos pigerne, men han drømmer om at finde en kæreste, som han kan stifte familie med i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘For lækker til love’-Christina vender tilbage til skærmen

Mathias Dam Andersen, 23 år og fra Himmerland

Marthias bor på en fire-længet gård. Udover arbejdet, som ikke bare er et arbejde, men også Mathias’ store hobby, roder han med gamle traktorer fra 60’er og 70’erne og bruger en del fritid sammen med sin store venneflok, som han blandt andet spiller badminton med. Mathias’ kommende kæreste må gerne være initiativrig, for det er ikke hans stærke side. I fremtiden drømmer han om at stifte familie – egentlig var drømmen at få børn inden han fylder 25, men han mangler den eneste ene at få dem sammen med.

Nicolaj Brunt Nielsen, 25 år og fra Holstebro

Nickolaj har overtaget sine bedsteforældres gård, hvor han drømmer om at starte sit eget landbrug. I dag arbejder Nicolaj som markmand på kartoffelmark, hvor han gøder, lægger kartofler, vander, sorterer og plover. Han er glad for dyr og har 12 dådyr. som han fodrer og nusser omkring. Lidt usædvanligt for en landmand, så kan han ikke få sig selv til at aflive dem, selvom flokken er for stor, for den høje, bredskuldrede jyde kan simpelthen ikke gøre dyr fortræd. I sin fritid går han til spinning og kører mountainbike og racercykel om sommeren. Han er i det hele taget en aktiv fyr, der også træner ironman. Han har masser af venner, som han kan snakke med alt om, men han savner en kæreste at dele livet med.

Niels Skov Pedersen, 46 år og fra Djursland

Niels arbejder til daglig som selvstændig planteavler. Niels er far til tre børn og bor sammen med sin søn på 14 år, og hver anden uge bor hans to andre børn på 12 og 9 år der også. Familien betyder alt for Niels, og børnene kommer altid i første række, men der er bestemt også plads til en kvinde i hans liv. Niels savner en kvinde, som han kan dele sit liv med – og han søger en kæreste, der ”ser os som os – i stedet for at se sig selv”, beskriver han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne om sex med Teitur: Jeg anede ikke, at det var sket
LÆS OGSÅ: Efter vildt brud: ‘Paradise’-babe har fundet kærligheden igen