HOT NEWS: Her er de nye landmænd

Fem nye landmænd er klar til at gå på jagt efter kærligheden.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 29. marts 2016 kl. 11:21

Fem nye landmænd er klar til at gå på jagt efter kærligheden, når TV2 inden længe vender tilbage med en helt ny omgang af successerien ‘Landmand søger kærlighed’. Dem kan du møde i galleriet over artiklen.
De fem landmænd byder på alt fra en positiv badmintonspiller, en smilende far med hang til fart, en ung landmand, der brænder for geder, en ældre herre med grønne fingre og en landmand, der også er vild med at gå på jagt, skriver TV2.
Blandt deltagerne er 60-årige Jens, der efter 30 års ægteskab ikke længere er sammen med sin kone.
– Jeg har gået alene i et lille års tid, og så synes jeg, at det var på tide at finde en anden at bo sammen med, fortæller Jens til TV 2.
Også 22-årige Ruud, der oprindeligt er fra Holland og beskriver sig selv som en stolt gedenørd, kan du komme på date med.
– Jeg håber måske at finde en kæreste eller at blive klogere på mig selv, og at der er mere i livet end bare arbejde. Jeg tror, det er lidt en kombination. Og så kan jeg blive bedre til at gøre nogle sociale ting, siger hantil TV2.
I galleriet over artiklen kan du se de nye landmænd, mens du HER kan læse mere om dem og se, hvordan du kommer i kontakt med dem.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par: Sådan gik fødslen
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Ole: Sådan går det med Gitte og mig
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Anders er stadig populær hos pigerne
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.