HOT NEWS: Her er årets 'Paradise'-sang

Sløret er nu blevet løftet for sangen til årets udgave af ‘Paradise Hotel’.

Af Jonas Sand - 25. januar 2016 kl. 17:55

Der er ikke længe til, at en række nye deltagere rykker ind på ‘Paradise Hotel’, og programmet igen kan opleves på TV3 hver aften. Men allerede nu kan du høre sangen, der skal sparke hvert afsnit i gang.
Som Realityportalen.dk tidligere har afsløret, så er det rapperen MC Clemens, der står for årets sang. ‘Smil du på’ hedder den, og den handler – som titlen nok antyder – om at være på.
– Mon Michael Jackson himself vidste, hvor profetisk han var, da han sang: ‘somebody’s watching me’? I 2016 har vi alle god grund til at føle os overvågede. Hvad enten det er i form af de digitale spor, man sætter på nettet, eller de billeder og film vi optager af os selv og hinanden med allestedsnærværende mobilkameraer, fortæller Clemens om årets sang.
– Nu kan man ikke engang slæbe en uskyldig 200-hestes-brandert hjem fra byen og tage sig en skraber i bar røv over cykelstativet, uden at overboen fanger det på kamera. for derefter at lade videoen gå viralt i likehuntingens tegn. Og det gør sig i særdeleshed også gældende, hvis man er kendt.
HER kan du høre den nye sang.
LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Tidens ‘Paradise’-sange
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Paradise’-deltagere
LÆS OGSÅ: HØR SANGEN: Fie Laursens bror springer ud som sanger
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.