HOT NEWS: Her er årets første 'Paradise'-par

Kærligheden blomstrer for to af årets paradisoer.

Af Jonas Sand - 25. marts 2019 kl. 15:56

En ny sæson af ‘Paradise Hotel’ sparkes tirsdag aften i gang, og hver tirsdag til torsdag kan du igen følge med, når et nyt hold paradisoer giver den gas på det luksuriøse hotel.
Men hvis du slet ikke kan få nok at ‘Paradise Hotel’, så er der gode nyheder. I selskab med Signe Kragh i rollen som den nye vært og realitystjernen Philip May får du interviews med dine yndlingsparadisoer og de allersjoveste fraklip, som ikke blev vist på TV, når Viafree efter hvert afsnit er klar med JuicyNews.
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Derfor viser jeg ikke min kæreste frem

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single.


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja: Her er min største drøm
Første afsnit har premiere tirsdag, og her bliver det afsløret, at der i hvert fald kommer ét kærestepar i løbet af sæsonen. I premiereafsnittet af JuicyNews medvirker nemlig Sean, der sidste år blev smidt ud for at have en kæreste, og Klara fra årets sæson, og de bekræfter over for Philip May, at de nu er kærester.
Klara har tidligere afsløret over for Realityportalen, at Sean og hun har været kærester, og at det var hende, han angiveligt var kærester med, da han sidste år blev smidt ud.
LÆS OGSÅ: Rasende Lenny taler ud efter bruddet: Jeg føler mig så dum og til grin
Efter årets ‘Paradise Hotel’-sæson ser det dog for alvor ud til, at de to har fundet ud af det sammen. Og nu kalder de altså sig officielt for kærester.
Hvordan det hele kommer til at udspille sig på skærmen, kan du følge med i hvert tirsdag til torsdag på TV3 og Viaplay.
Indtil da kan du høre mere om kæresteparret i videoen over artiklen.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Sådan går det på Tinder