HOT NEWS: Gustav bliver vært på nyt program

Realitystjernen kaster sig ud i endnu et tv-eventyr. Denne gang som vært.

for lækekr til love
Af Mikkeline Andersen - 6. august 2015 kl. 13:53

Gustav Andersen Salinas slog sit ansigt og personlighed fast i seernes bevidsthed, da han indtog TV3 og ‘For lækker til love’. Siden har realitystjernen udviklet sig, og i dag formår han at leve af livet som realitystjerne.
Senest vandt han ‘Jeg er en celebrity – Få mig væk herfra!’, men nu vil Gustav være personen med mikrofonen, der styrer løjerne, afslører han på Facebook.
I 12 programmer af ‘Helt ærligt’ hjælper Gustav danskerne med at få sagt de ting, som man ikke lige får sagt i dagligdagen. Har du en ven eller veninde, som altid låner penge, men aldrig betaler dem tilbage? Eller er din veninde blevet kærestekedelig? Så er Gustav klar til at konfrontere dem med det.
‘Helt ærligt’ bliver vist på TV3 Play, så sidder du inde med nogle ting, som irriterer dig, men som du har svært ved at få sagt, så klik her og du bliver måske blandt dem, som kan få hjælp af realitystjernen.
LÆS OGSÅ: Gustav raser: Jeg er færdig med Sy Lee

I 12 programmer på TV3PLAY tager Gustav seeren med ud for at løse danskernes usagte konflikter!Det er nemlig ikke…
Posted by Gustav Andersen Salinas (officiel fanside) on 6. august 2015

LÆS OGSÅ: Derfor vandt Gustav i junglen: Gud var med mig
LÆS OGSÅ: Gustav afslører: Jeg kan altid blive stripper
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.