HOT NEWS: 'Gift ved første blik'-stjerne er med i 'Ex on the Beach'

‘Skatter’ vender tilbage til de danske tv-skærme med fuld fart på i jagten på kærligheden.

Af Redaktionen - 18. december 2019 kl. 11:57

Tidligere på ugen afslørede Michael Sommer, bedre kendt som ‘Skatter’ fra ‘Gift ved første blik’, at han var blevet ramt af Amors pil, men det var ikke mange detaljer, han ville ud med omkring det nye forhold. Det kan dog være, at man alligevel får detaljerne og endda får lov til at følge med helt tæt på, når romantikken opstår.
LÆS OGSÅ: Vild sexafsløring: ‘Paradise Hotel’-stjerner har haft en femkant
Overfor Realityportalen bekræfter Michael nemlig, at han er med i den nye sæson af ‘Ex on the Beach’, som forventes at rulle over skærmen til foråret.
– Det er rigtigt, at jeg er med i den nye sæson af ‘Ex on the Beach’. Jeg kan ikke sige så meget andet end, at jeg er med i den nye sæson, og I skal glæde jer. Skatter er på skærmen igen, jubler Michael, som ikke vil afsløre, om det var der, han mødte sin kæreste:
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager tilbageholdt i lufthavnen: Nu skal parret skilles
– De kan jeg ikke fortælle, I må følge med.
Han vil heller ikke afsløre, om hans tv-hustru, Christina, som han blev skilt fra tidligere på året, er at finde på deltagerlisten. Til gengæld vil han gerne afsløre, at hans deltagelse ikke skyldes, at han blev prikket på skuldrene af en caster, det var derimod ham selv, der tog kontakt til Discovery.
Optagelserne til den fjerde sæson af ‘Ex on the Beach’ fandt sted i Brasilien fra midten af november, og de er netop afsluttet.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael dater ny kvinde i tv-program: Det kan varmt anbefales