HOT NEWS: 'Gift ved første blik'-Lene har født

Den tidligere deltager har netop fået sig en lille søn.

Af Emilie Holm Egebro - 6. januar 2017 kl. 19:25

Da ‘Gift ved første blik’ blev sendt i efteråret 2015, var den nu 31-årige Lene Kristine Konrad blandt de medvirkede. Her skulle hun på første date sige ja i kirken til Poul Bjørnlund-Larsen.
Desværre slog det bestemt ikke gnister mellem parret, som allerede under optagelserne gik hver til sit. Sidenhen har Lene dog fundet kærligheden, og i september afslørede hun overfor Realityportalen, at hun og kæresten, Tobias, ventede sig en lille søn omkring juletid.
– Vi er meget, meget glade og spændte. Tobias er også virkelig flot, så jeg håber, at vores børn kommer til at ligne ham, fortalte Lene dengang. 
Nu er to blevet til tre, og Lene og Tobias er blevet de lykkelige forældre til en lille søn. Det afslørede hun på sin Instagram-profil i dag.
Lene afslører desuden på sin Facebook den 1. januar, at sønnen skal hedde Ebbe.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Lene: Sådan føles det at se sig selv på tv
Se det søde billede af Tobias med barnevogn nedenfor samt opslaget, hvor Lene afslører sønnens navn:

❤️?❤️?❤️??? ☀️☀️☀️❤️❤️❤️❤️❤️

Et billede slået op af Lene Konrad (@lenekristinekonrad) denLÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Jakob: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.