HOT NEWS: 'Gift ved første blik' er tilbage på skærmen

Så er første afsnit af det populære program lige om hjørnet. Se deltagerne i artiklen.

Af Emilie Holm Egebro - 1. oktober 2015 kl. 10:26

I sidste sæson af ‘Gift ved første blik’ fulgte vi Carina og Peter, Jeanette og Lars, Frank og Pia og ikke mindst Katrine og Jakob. Desværre er der i dag ingen af parrene, der er blevet sammen. Men det er nu allgievel blevet tid til en ny sæson, hvor kærligheden forhåbentlig vil blomstre.
Tirsdag den 13. oktober ruller ‘Gift ved første blik’ nemlig over skærmen på DR1. Og DR-redaktøren Sofie Fromberg lover os en spændende tredje sæson.
– Parrene får flere samtaler med eksperterne undervejs. Her får de præciseret, hvorfor de er et godt match, men også hvad de skal arbejde med for at blive en enhed og finde kærligheden, siger Sofia Fromberg i en pressemeddelelse og fortsætter:
– Mit håb med tredje sæson af ’Gift ved første blik’ er, at seerne reflekterer over deres egen kærlighedssituation, og at de med udgangspunkt i programmerne vil være med til at debattere, hvad der skal til for at et ægteskab eller et parforhold kan holde.
Se galleriet med sæsonens deltagere øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Katrine: Jeg har endelig fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: ’Gift ved første blik’-psykolog: Bruddet overrasker mig ikke
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.