HOT NEWS: 'Gift ved første blik'-deltager har endelig fundet kærligheden

En af deltagerne fra det populære DR-program har netop annonceret en glædelig nyhed.

Af Emilie Holm Egebro - 6. oktober 2015 kl. 10:25

I sidste sæson af ‘Gift ved første blik’ var det kun Katrine og Jakob, der forblev kærester efter programmet. Desværre holdt kærligheden ikke, og Aarhusianeren og Københavneren endte med at gå hver til sit. Nu har Katrine dog afsløret en glædelig nyhed.
– Jeg kan afsløre, at der er dukket en sød sønderjyde, som hedder Jeppe op, som jeg nu officielt kan kalde “min kæreste”, skriver en glad Katrine på sin blog og fortsætter:

Foto: Privat

Katrine sammen med sin søde kæreste Jeppe  (Foto: Privat)


– Det er ret upraktisk, at kærligheden dukker op i en periode, hvor jeg slet ikke har skyggen af overskud, men han viser sig heldigvis at være et meget tålmodigt og hjælpsomt menneske, som tackler en stresset og forvirret pige ret flot.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Katrine taler ud om kærligheden
Mødtes på campingferie
Katrine flyver i øjeblikket på en lyserød sky, og det kan hun takke en familie-ferie i Ungarn for. Det var nemlig her, hvor hun mindst ventede det, at kærligheden dukkede op.
– I sommerferien tog jeg en ret spontan beslutning om at flygte fra det danske bæ-vejr og tage på campingferie med min søsters familie, hvor vi helt tilfældigt fik nogle søde danske naboer, forklarer Katrine og fortsætter:
– Og ja, så giver resten af historien jo nok lidt sig selv: to camping-“børn” mødtes, og sød musik opstod. Jeg havde dælme ikke regnet med at støve kærligheden op i Ungarn. Men dejlige overraskelser er jo ikke så ringe endda, så jeg nyder det i fulde drag.
Katrine og kæresten Jeppe er netop nu i gang med at planlægge en fælles ferie til Berlin i næste uge.
Se billeder af Katrine øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’ er tilbage på skærmen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.