Geggo: Nu er jeg blevet voksen

‘Familien fra Bryggen’-stjernen har slået sig til ro og er blevet mere voksen.

Divaer i junglen, familien fra bryggen, et ton cash
Af Jonas Sand - 22. april 2015 kl. 8:28

Geggo er efterhånden blevet 25 år gammel, og reality-stjernen kan mærke alderen trykke. Sådan da. I hvert føler hun sig for første gang i sit liv som voksen, og det gør hende bestemt intet.
– Jeg har styr på mine ting, og jeg har en skøn lejlighed på Bryggen sammen med en fyr, der både er min bedste ven og kæreste – en jeg kan dele alt med. Jeg er virkelig lykkelig nu. Jeg er blevet voksen, og det er det fedeste der nogensinde er sket mig, skriver hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Har været indlagt på psykiatrisk
Vil altid være et legebarn
Men hvis du nu sidder og frygter, at der ikke kommer mere ‘Familien fra Bryggen’, fordi Geggo er blevet gammel og kedelig, så kan du godt slappe helt af.
– Kedelig bliver jeg aldrig, og et legebarn vil jeg nok altid være oveni hovedet – jeg har bare fået mere styr på tingene.
– Jeg vil også altid være den samme person, der siger min mening, og som tænker, før jeg taler. Det er der sgu nok ikke noget, der kan ændre på, beroliger Geggo.
Du kan læse meget mere om det på Geggos blog, hvor du også kan finde fem ekspempler på, at hun er blevet mere voksen.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Det har jeg fået sprøjtet i ansigtet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.