HOT NEWS! Geggo har født

Geggo fra ‘Familien fra bryggen’ har i aftes født en pige.

Af Rikke Lynge & Lykke Buhl - 22. august 2020 kl. 09:16

Stephanie Karma Salvarli har fredag aften født en lille pige på Hvidovre Hospital. Stephanie havde termin den 22. august og har dermed født aftenen inden terminen. Hvis alt er gået efter planen, fødte Stephanie uden nogen form for smertestillende medicin, og far Cengiz Salvarli klippede navlesnoren, det var i hvert fald Stephanies ønske inden fødslen. Alt imens mormor Linse passede parrets fire-årige datter, Alba.

Denne morgen har begge de stolte forældre, Cengiz og Stephanie, delt den dejlige nyhed om fødslen på deres instastories ledsaget af små glimt af deres lille nye pige.

– Igår aftes blev hele vores verden ændret.. Igen, skriver Stephanie til billedet af et par små babyfødder pakket ind i lyserødt.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Familien fra Bryggen’: Geggo afslører plan

Stephanie har gennem hele graviditeten være plaget af bækkensmerter, ubehag, kvalme og opkast, men hun har også hele tiden pointeret, at det er alt besværet værd.

– Vi glæder os til at udvide familien med den dejligste lillesøster, som allerede har givet mor ufattelig mange bump på vejen, men jeg elsker sgu alligevel at gro hende i maven, skrev Stephanie på Instagram, da hun offentliggjorde, at de ventede en pige.

LÆS OGSÅ: Linse raser: Bryggen flyder med affald

Glæder sig over, at Alba er blevet storesøster

Alba er under hele graviditeten blevet inddraget i planerne for den nyfødte lillesøster, så hun hverken bliver jaloux, men også så hun føler, at hun er en del af det hele.

– Jeg kender hende jo så godt. Selvfølgelig skal hun lige vænne sig til, at der er en, hun skal dele mor og fars opmærksomhed med, det er klart, men jeg er slet ikke bekymret. Hun glæder sig så meget til sin nye rolle. Jeg glæder mig til at se Alba som storesøster, skrev Stephanie på Instagram, inden det var offentliggjort, om det blev en pige eller en dreng, og selvom der er meget at se frem til med en nyfødt, så er det oplevelsen af Alba som storesøster, der fyldte mest inden fødslen.

– Jeg glæder mig til det hele – selve fødslen, at se hende, duften af baby, men måske allermest: At se Alba som storesøster, skrev Stephanie på Instagram, da der var fem uger til termin.

LÆS OGSÅ: YES! 35-årige Tina og Isabel efter ‘Fede Forhold’: Godkendt til at få børn

Med i programmet

TV3, der sender ‘Familien fra Bryggen’, har også været ude på Instagram og ønske tillykke til Stephanie og Cengiz med den lille nye pige.

I samme ombæring lover tv-stationen, at man kommer helt tæt på familieforørgelsen i den kommende 18. sæson.

Dog har Stephanie tidligere været ude og understrege, at seerne altså ikke kommer med helt ind på fødestuen, hvor hun altså i går nedkom med en smuk, lille datter.

Herunder kan du se TV3s opslag

LÆS OGSÅ: Her er de 12 dansere i dette års ‘Vild med dans’

Læs mere om