‘Familien fra Bryggen’ har fået et nyt medlem. Stephanie ‘Geggo’ Christiansen og kæresten Cengiz Mads Salvarli blev fredag forældre til en lille pige. Det afslører det lykkelige par selv på Instagram.
– Så skete det! I fredags havde jeg den største oplevelse i mit liv! Min datter kom til verden. Hun kom ud kl 21.25 og vejede 3630 og var 53 lang og bare helt perfekt, skriver Cengiz i opslaget, inden han roser Geggo til skyerne.
– Jeg bliver nødt til at sige, jeg har det allersejeste kæreste i hele verden, som gik med veer i 25 timer! For at så komme ud på hospitalet og få hende ud på 2,5 time! Uden smertestillende eller noget. Har aldrig set sådan en sej ur-kvinde som dig, min skat! Du var så sej – tak fordi du fik vores smukke datter ud til os. Jeg elsker dig og Alba overalt på jorden! JEG ER FAAAR.


HOT NEWS: Her er navnet på Geggos datter
LÆS OGSÅ: Mopper om Geggos drømmenavn: Latterligt navn!
LÆS OGSÅ: Linse om mormor-rollen: Jeg skal lære hende at bande
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.