HOT NEWS: Geggo bliver forfatter

Der er godt nyt til de mange fans af ‘Familien fra Bryggen’.

Af Louise Vilsbøl - 18. marts 2019 kl. 14:29

For næsten to år siden udgav Linse bogen ‘Mopper & Mig’, som skulle have været en familiebog med både Geggo, Linse og Mopper, men  Geggo sprang fra projektet i sidste øjeblik, og dengang forklarede hun, at hun fik det fysiske dårligt over at høre sit liv blive læst op. Hun følte, at hun havde taget alt sit tøj af, og bare stod og sagde ‘kom og tag mig!’.
I stedet blev bogen lavet med kun Linse og Mopper, og Geggo fortryder stadig ikke sin beslutning. Det afslører hun nu på sin Instastory i en spørgerunde.
– Nej, den del var især om min barndom, og jeg har det stadig rigtig godt med, at jeg sprang fra – penge er ikke alt, og jeg hviler i min beslutning, skriver Geggo på Instagram, hvorefter hun afslører, at der dog er godt nyt til de skuffede fans, der dengang måtte se langt efter en bog fra Geggos side af.
LÆS OGSÅ: Frygten blev til virkelighed: ‘Familien fra Bryggen’-medlem ramt af kræft

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse


LÆS OGSÅ: CHOK: Geggo og Cengiz trækker stikket
– Men mellem os. Noget jeg ikke har fortalt, men som jeg godt kan løfte sløret for nu – så er der en helt anden bog på vej fra mig #waitforit
Historien melder dog ikke noget om, hvilken bog det er , men det kunne altså tyde på, at det ikke er en selvbiografi, ligesom Linse har udgivet tidligere.
LÆS OGSÅ: Åh åh! Jytte ødelægger det for Linse
Se øjeblikket fra ‘Familien fra Bryggen’, hvor Geggo og Cengiz ændrer bryllupsplaner, herunder:

LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film