HOT NEWS: Geggo afslører ny sæson af 'Familien fra Bryggen'

Der kommer en ny sæson af ‘Familien fra Bryggen’, og her kan du følge Geggos graviditet.

Af Jonas Sand - 24. juli 2015 kl. 14:55

Hvis du er en af dem, som slet ikke kan få nok af Geggo, Mopper, Linse og alle de andre fra Bryggen, så kommer her en god nyhed til dig. Til efteråret kommer der nemlig en ny sæson af programmet.
Her kan du igen følge de tre tøser fra Bryggen, men især Geggos graviditet, som hun afslørede i sidste uge, kommer formentligt til at spille en stor rolle.
– Min graviditet kommer til at kunne følges i ‘Familien fra Bryggen’ sæson 8, som vi i øjeblikket er ved at optage, skriver hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: HOT AFSLØRING: Geggo er gravid igen
Overvældende reaktioner
Selv om der også har været negative reaktioner, efter Geggo offentliggjorde graviditeten, så har langt størstedelen været positivt. Og det har været helt overvældende for realitystjernen.
– Aldrig i mit liv havde jeg tænkt eller overhovedet så meget som turde håbe på al den positive energi, der i øjeblikket kommer min vej fra folk, der kommenterer på min graviditet, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Geggo raser mod ‘Mig og min mor-stjerne: Sørgelige kælling
Tæt på tårer
De mange positive beskeder og lykønskninger har gjort den ellers så seje tøs fra Bryggen så rørt, at hun har været tæt på at græde.
– Jeg sidder faktisk her og bliver lidt følsom. Rent faktisk er jeg på grænsen til at fælde en tåre over alle de søde ord og komplimenter, jeg har fået. De betyder meget mere, end i nok umiddelbart tror.
– Jeg er så lykkelig over min graviditet og tanken om, at mig og min kæreste og allerbedste ven nu skal være forældre til en lille dreng eller pige – og det hele blev bare toppet af al den opbakning og kærlighed, jeg er blevet mødt af, slutter Brygge-pigen på sin blog.
LÆS OGSÅ: Lykkelig Geggo: Graviditeten var planlagt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.