HOT NEWS: 'Forsidefruer'-babe har født

Jackie Navarro kan nu kalde sig mor til fire.

Af Emilie Holm Egebro - 23. september 2019 kl. 8:38

I januar 2018 afslørede ‘Forsidefruer’-baben Jackie Navarro, 32, at hun og manden Niels Borger Rasmussen var blevet skilt efter knap otte års ægteskab. Sammen har de også tre børn; Theodor, Victor og Cherie.
Et par måneder efter kunne hun løfte sløret for, at hun havde fået sig en ny kæreste, Rasmus Møller, og de to bor i dag sammen i Nordsjælland, hvor Jackies tre børn også bor hver anden uge, mens de den anden uge er hos deres far.
LÆS OGSÅ: Amalie siger fra: Vil ikke spanke fyre
LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama
33-årige Rasmus har ingen børn har fra tidligere, men tilbage i januar afslørede Jackie, at hun var gravid med parrets første fælles barn:
– Det bliver en lille pige, så det passer perfekt med to piger og to drenge. Vi har ikke fundet et navn endnu, men vi har da snakket lidt, dog ikke bestemt os for noget. Alle er glade, og alle glæder sig. Rasmus er særligt simpelthen så glad. Det er jo hans første barn, og alle børn er jo forskellige, men det er bare noget helt vildt lige med den første. Så han glæder sig så meget og han sidder hele tiden og googler alle mulige ting. Det er så sødt, fortalte en glad Jackie dengang til Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is
LÆS OGSÅ: Amalie om at lave tv med sin mor igen: Det var underligt
Jackie havde termin i går den 22. september, og hun lagde for 24 timer siden et billede op på Instagram fra hospitalet med teksten:
– Så er det nu, hun kommer. Vi venter spændt i dag. Baby is on the way, soon mom of 4.
LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning
LÆS OGSÅ: Amalie om ny ‘Forsidefruer’-sæson: Det bliver ret voldsomt
Nu er den lille ny kommet til verden, for sent i aftes og her til morgen har Jackie delt søde billeder af den lille prinsesse på sin Instagram-story.
– Velkommen til verden Chloé Valentina. Hun var ikke meget for at komme til verden. 13 timer fra start til slut. Fantastisk fødsel og hendes dejlige far var mega støttende og kærlig. Selv det var en oplevelse også at se Rasmus blive far for første gang. Hun er helt perfekt. 2920 gram, 50 cm og alt er, som det skal være. Og så er hun pokkers stærk, som jeg havde bemærket i maven. Vi er så stolte og lykkelige, skriver Jackie til et billede af Chloé Valentina.
Se det søde billede nedenfor:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Velkommen til verden Chloé Valentina ? Hun var ikke meget for at komme til verden. 13 timer fra start til slut. Fantastisk fødsel og hendes dejlige far var mega støttende og kærlig. Selv det var en oplevelse også at se Rasmus blive far for første gang. ? Hun er helt perfekt. 2920 gram, 50 cm og alt er som det skal være. Og så er hun pokkers stærk som jeg havde bemærket i maven. Vi er så stolte og lykkelige. En sidste ting tak til alle jordmødre på @nordsjaellands_hospital – har aldrig oplevet så fantastisk et fødested og med så meget overskud fra personalet. Så dejligt og kan klart anbefale det sted. Jeg har født på 3 hospitaler og det her er mit favorit sted? #momof4 #mortil4 #baby

Et opslag delt af Jackie Navarro (@jackienavarro) den


LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Så er det nu hun kommer. Vi venter spændt idag ??? #babyisontheway soon #momof4 #hospital #baby

Et opslag delt af Jackie Navarro (@jackienavarro) den


LÆS OGSÅ: Bramfri Amalie: Mine bryster lignede hængenosser