HOT NEWS: 'FLTL'-Daniel har fundet kærligheden

Den kræsne ‘For lækker til love’-fyr Daniel har omsider mødt en pige, der lever op til alle hans mange krav.

for lkker til love, for lækker til kbh
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 11. oktober 2014 kl. 11:45

Hvem havde troet, at den kræsne Daniel Jacobsen fra datingprogrammet ‘For lækker til love’ skulle finde kærligheden. Han har i hvert fald selv været skeptisk, om kærligheden overhovedet fandtes i lille Danmark. Men nu har han mødt den 22-årige Rose Bendtsen, og han afslører overfor Realityportalen.dk, at de to er et fast par.
@locker
– Vi er blevet kærester nu, da hun har formået at slå benene væk under mig og gør mig tryg og glad, fortæller Daniel til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen og Sugar er kærester

Daniel har bestemt ikke noget imod at vise smukke Rose frem. (Foto: Privat)

Daniel har bestemt ikke noget imod at vise smukke Rose frem. (Foto: Privat)


Mere end reality
Det var dog ikke helt uden kamp, at Daniel fik skovlen under smukke Rose. I starten var hun nemlig ikke glad for tanken om, at han havde lavet reality tv.
– Jeg ved, at hun altid har været en smule skeptisk over mit realityprogram, så da hun sagde ja til at tage på en date med mig, blev jeg faktisk ret mundlam. Hun har efterfølgende fortalt mig, at hun gav mig en chance, da hun hurtigt mærkede, at der lå mere bag min person i virkligheden, end hvad man lige ser på tv, forklarer han.
Selvom Rose bor i Odense og er i gang med at uddanne sig, så har det nyforelskede par alligevel brugt en masse tid sammen, og Daniel mener bestemt, at han har fået fat i en 10’er.
‘For lækker til love’ bliver sendt på TV3 torsdage klokken 21.00. 
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-babe: Fuld på anden date
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.