Fie Laursen taler ud om bruddet: Utroskab og trusler

Nu åbner Fie op omkring bruddet, som var meget mere voldsomt, end hun først havde fortalt.

Af Louise Vilsbøl - 25. juli 2018 kl. 7:15

Efter et par ugers tavshed omkring bruddet mellem Fie Laursen og Frederik Valeur tager Fie nu bladet fra munden og fortæller, hvad der egentlig gik galt med forholdet. I en ny, lang og ikke mindst tårevædet video taler Fie ud om forholdets afslutning og de ting, der ikke fungerede mellem det tilsyneladende så forelskede par.
LÆS OGSÅ: Vidste du det? Bros søster har været med i ‘Paradise’
Bag facaden foregik der ifølge Fie en del, som hendes fans nok næppe havde set komme. Fies nye video hedder ‘Han var utro. Det er slut’, og det er netop, hvad hun fortæller om i videoen. Ifølge hende blev ekskæresten en anden, når han drak, og han var hyppigt sammen med andre piger, hvilket hun i lang tid vendte ryggen til.
– Igennem hele forholdet har Frederik været en festtype, og det var ikke så fedt, syntes jeg, men jeg bed det ligesom i mig og tænkte, at han var loyal overfor mig. Men efter vi flyttede til København, så fik jeg hele tiden beskeder på Instagram med billeder, hvor han stod med andre piger, og folk skrev altid, de havde kysset ham, og han kom sent hjem – klokken 6-7 om morgenen tit. Men jeg bed det i mig og tænkte, at okay, han går nok og kysser på andre piger, men vi er lige flyttet ind i den her lejlighed, og jeg ligger her med Lucky, og jeg vil bare ikke miste alt det her.
En af Fies veninder så ifølge Fie, at Frederik kyssede med en anden i byen, og det fik Fie til at indse, at der nok var noget om det, og det blev sværere at vende ryggen til de beskeder, hun modtog.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Fie: Han blev aggressiv, når han drak

I videoen fortæller Fie også, at hun tidligere har været i et voldeligt forhold, og selvom Frederik ifølge hende kendte til hendes fortid og vidste, at det sad i hende, så var han ifølge Fie stadig en anden, når han drak.
– Lige meget hvor mange gange jeg fortalte ham, at når du er fuld skat, så er du virkelig aggressiv, og jeg bliver rigtig bange, Lucky blev bange, så ændrede det sig bare ikke, det fortsatte hver gang han var fuld. Han råbte af mig og kaldte mig alle mulige ting. På et tidspunkt kastede han et håndklæde efter Lucky, og han kan ikke engang huske det, og mit hjerte knustes.
LÆS OGSÅ: Tre måneder efter fødslen: Khloé Kardashian afslører VILDT vægttab
Deres fælles hund, Lucky, lå ifølge Fie efterfølgende under sengen og rystede hele natten, og dagen efter kunne Frederik ikke huske episoden. Derfor kalder hun ham en dæmon i weekenden, når han drak, mens hverdagen mellem dem fungerede fint og var det, der fik Fie til at blive. Alligevel blev episoden et vendepunkt.
– Jeg ved godt, han elsker Lucky af hele sit hjerte, og det var ikke meningen, han skulle kaste det håndklæde efter Lucky, det var meningen, han ville kaste det efter mig, hvilket selvfølgelig heller ikke er okay.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde

Fie: Han truede mig

Hun fortæller også om Sunny Beach, og hvad der skete, da de to slog op i ferieparadiset for unge. Her endte de to ifølge Fie med at true hinanden i et stort skænderi, og Fie påstår, at Frederik efterfølgende har holdt fast i de trusler, derfor lægger hun nu kortene på bordet og fortæller, hvad ekskæresten har på hende.
–  Jeg har taget stoffer to gange, efter jeg blev clean, det er jeg ikke stolt af, men det er en ting, han kan sige til jer. Frederik har også nøgenbilleder af mig, som han kan dele, men det er ulovligt. De sidste to år har jeg kæmpet rigtig meget, jeg har nogle ting, jeg kæmper med inde i mit hoved. Jeg har været selvmordstruet det sidste halve år, det har været op og ned, og det har Frederik på mig, at der har været to tidspunkter, hvor jeg har været ved at give op i det sidste halve år, fortæller Fie i videoen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen tog stoffer i Sunny Beach: Jeg troede bare, det var neglelaksfjerner
Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Frederik, men det har i skrivende stund ikke været muligt.
Hør hele Fies version i bruddet i videoen herunder, som på bare 12 timer er blevet set af mere end 80.000 på YouTube.
SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet

 

Læs mere om