HOT NEWS: Fie Laursen kysser med ny fyr

Den populære blogger kysser hedt med engelsk YouTube-stjerne.

Af Emilie Holm Egebro - 16. september 2015 kl. 11:55

I sidste uge blev det officielt, at Fie Laursen og Dylan Lee ikke længere dannede par. Men den populære blogger er hurtigt oppe på hesten igen. I weekenden kyssede hun nemlig med den britiske YouTube-stjerne Jack Jones.
Jack besøgte USA for at lave lidt spas med amerikanerne, og da han i Los Angeles møder Fie Laursen, vil han på en video bevise, at man som brite nemt kan få kys af amerikanske piger. Fie nævner dog ikke noget om, at hun i virkeligheden har en helt anden nationalitet.
– Jeg er kommet hele vejen fra England for at få et kys af en amerikansk pige, siger Jack Jones i videoen.
– Jeg kender dig ikke, er Fies respons.
– Men jeg er er engelsk, forsøger den charmerende Jack sig igen.
Fie overgiver sig og ender med at love ham et lille kys – hvilket dog ender ud i en del mere.
Jack Jones har 200.000 følgere på YouTube og over 2,5 millioner følgere på Facebook.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen og Hollywood-kæresten er gået fra hinanden
Jeg er ikke så sart’
På videoen ser det ud som om, at Jack Jones bare er en fremmed fyr, der stopper Fie. Men sådan forholder det sig ikke helt.
– Jeg fik et chok i starten, men så så jeg kameraet og fyren, og det gik op for mig, at det var Jack Jones. Da jeg så det var ham, så spillede jeg med og tænkte: Det bliver sgu nok en sjov viral video, afslører Fie overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg er ikke så sart, så faktisk synes jeg ikke, at det var underligt. Jeg synes bare, at det var sjovt. Vi er blevet rigtig gode venner og hang ud med vores venner, inden han rejste videre.  Vi skal mødes i London indenfor et par måneder.
Se videoen af Fie og Jack nedenfor:

How to kiss a American girl by being English
Posted by Jack Jones TV on 13. september 2015

 
Se galleriet med Fie øverst i artiklen og se også her et billede af hende og Jack.
LÆS OGSÅ: Dansk reality-babe dater Pamela Andersons søn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.