HOT NEWS: Fie Laursen flytter til Spanien

Inden måneden er omme, er Fie flyttet i lejlighed i sydspanske Marbella. Her vil hun nemlig starte en kosmetikvirksomhed.

Af Lykke Buhl - 15. marts 2020 kl. 10:53

Fie Laursen har den seneste tid boet hjemme hos sine forældre i Nordsjælland. Men det skal snart være slut, for hvis alt går planmæssigt, så flytter hun allerede d. 23. marts til Spanien.
– Jeg har allerede lejlighed. Jeg skal bo nær Marbella (sydspansk by, red.). Jeg vil ikke skrive hvor, da der er mange danskere i Spanien, og jeg flytter også for privatliv og frihed, afslører Fie Laursen overfor Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Ængstelig Fie Laursen: Har jeg corona?

Flytter alene

Drømmen om at flytte til Spanien var én, Fie Laursen allerede luftede tilbage i december måned, hvor hun var begyndt at lede efter spansk tag over hovedet sammen med sin norske ekskæreste Daniel Cristino. Nu opfylder hun i stedet drømmen alene.
– Jeg besluttede mig for, den drøm stadig skulle ske, da det er min drøm. Jeg har det godt i Spanien, jeg føler en kæmpe ro i mig selv der, så jeg vil gerne bo der halvt, så jeg rykker i mellem Danmark og Spanien, forklarer Fie.

Der er ingen tvivl om, at Fie Laursens ekskæreste Daniel forpligtede sig til forholdet. Under en måned efter, at parret mødte hinanden for første gang, fik Daniel lavet en stor tatovering med Fies navn (Foto: Janus Nielsen)


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har født: Det hele gik så stærkt

Åbner kosmetikvirksomhed i Spanien

Fie fortæller, at hun gennem sine mange rejser allerede har en masse gode venner i Spanien, som hun glæder sig til at se mere til.
Men udover venner og et øget privatliv, så er der endnu en særlig grund til, at Fie nu ser mod det sydspanske.
– Jeg skal arbejde på det, jeg plejer som influencer, og så er jeg ved at iværksætte en kosmetikvirksomhed, som jeg håber er klar til sommer! Jeg ser mulighederne i Spanien for det. Men alting tager tid, afslører Fie.
– Jeg kan ikke sige så meget endnu, men det bliver spændende, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid: Der er fred nu
LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: *EOTB’-babe sendes hjem grundet temperament

Læs mere om