HOT NEWS: Fie Laursen afslører sin største hemmelighed i ny bog

Den succesfulde blogger og paradiso er i gang med at skrive en bog, hvori hun afslører sin største hemmelighed.

Af Louise Vilsbøl - 20. marts 2015 kl. 8:52

Fie Laursen, der er en af Danmarks største bloggere, har altid elsket at skrive, og nu skal hun skrive endnu mere. Hun er nemlig blevet kontaktet af et forlag, som har spottet hendes evner, og nu er hun i gang med at skrive sin helt egen bog.
– Den handler om mit liv. Alle de ting folk ikke ved. Mange ved, jeg er blevet mobbet, men de kender ikke til de ting, jeg har været udsat for. Ligeså mange ved, jeg har kæmpet med anoreksi, men ingen kender historien, fortæller hun til Realityportalen. Men det bliver ikke kun den alvorlige side af bloggeren, man vil se i bogen.
– Den kommer også til at handle om akavede tinder-dates og eks-kærester. Bogen er lidt som en dagbog, og jeg glæder mig til at åbne mig selv 100 procent op og lade Danmark lære mig af kende.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har ikke færdiggjort 9. klasse
LÆS OGSÅ: Derfor er Fie Laursen et godt forbillede
Afslører min største hemmelighed i bogen
Selvom mange måske tror, at de kender fie Laursen og ved, hvad hun har på hjertet efter at have fulgt hendes blog og set hende i ‘Paradise Hotel’, så er der meget mere bag det smukke pige.
– Bogen adskiller sig fra bloggen, fordi folk lære mig helt af kende. 80 procent af mit liv og oplevelser står ikke på bloggen, og der er meget folk ikke ved om mig, så derfor glæder jeg mig til, at de kan lære mig helt af kende, fastslår hun og fortsætter:
– Jeg kan afsløre, at der i bogen bliver åbnet op for min største hemmelighed. Jeg har haft mange hospitalsbesøg, som har undret folk, og jeg glæder mig til endelig at åbne op omkring det. Det er min største hemmelighed, som jeg har holdt mellem min familie i 3 år. Jeg er 100 procent sikker på, at Danmark falder ned af stolen af chok, da det jeg har gået og holdt hemmeligt, er det man mindst forventer. Min hemmelighed har været en hård kamp, men jeg er endelig klar til at åbne op. Så jeg håber folk vil tage godt imod det.
LÆS OGSÅ:Fie Laursen: Jeg er skuffet over TV3 
LÆS OGSÅ: TV3 om Fie Laursen: Vi kan jo ikke vise alt
Havde det psykisk dårligt på ‘Paradise Hotel’
Netop den store hemmelighed er ifølge Fie selv årsagen til, at hun røg ud af ‘Paradise Hotel’. Hun har eftefølgende fået mange henvendelser fra folk, der spørger, hvorfor hun virker så stille og ked af det på hotellet og ikke var helt oppe at køre ligesom de andre paradisoer.
– Det havde jeg mine personlige årsager til og jeg lover, at folk nok skal få alt at vide i min bog, men jeg synes hurtigt, det kan blive taget useriøst, hvis det bliver skrevet i et blogindlæg, og derfor ønsker jeg det kommer i min bog.
Vi må dog vente spændt på bogen lidt endnu, for den succesfulde blogger og nu tidligere paradiso er først lige begyndt at skrive på den. Hun regner med, at den udkommer i 2016 – måske allerede i slutningen af 2015. Indtil da må nysgerrige fans følge Fie Laursen på hendes blog.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen efter ‘Paradise’-exit: Havde det psykisk dårligt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser