HOT NEWS: 'Familien fra Bryggen'-stjerne deltager i 'Vild med dans'

Til efteråret kan vi glæde os til at se en af de velkendte ‘Bryggen’-familiemedlemmer i TV 2-programmet.

Af Nikolaj Vraa - 3. april 2019 kl. 8:19

I mere end 10 år har Mikkel Kessler stået blandt de øverst navne på TV 2’s ønskeseddel til ‘Vild med dans’. Og nu har den 40-årige tidligere professionelle bokser endeligt sagt ja og er med på dansegulvet, når showets 16. sæson bliver sendt til efteråret. Det erfarer HER&NU.
LÆS OGSÅ: Frygten blev til virkelighed: ‘Familien fra Bryggen’-medlem ramt af kræft

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: CHOK: Geggo og Cengiz trækker stikket
Mikkel Kessler har aldrig lagt skjul på, at han gerne ville deltage i underholdningsprogrammet, men først når karrieren engang var forbi.
– Når jeg er færdig med boksning og ikke har min egen træning at passe, kunne det være meget skægt at lave. Det er nok det eneste program, jeg godt kunne tænke mig at være med i, har han tidligere udtalt til B.T.
LÆS OGSÅ: Geggo frygter for Linse: Jeg har det ad helvedes til
HOT NEWS: Geggo bliver forfatter
– Jeg har aldrig brudt mig særlig meget om rampelyset eller om at være i medierne. Det er jeg ret sikker på, at jeg ikke kommer til at savne, siger han, men danseprogrammet er altså noget særligt, fortalte bokseren i den forbindelse.
TV 2 har ikke ønsket at kommentere på oplysningerne, og Mikkel Kesslers agent er ikke vendt tilbage på henvendelser.
LÆS OGSÅ: Linse og Mikkel Kessler afslører nyt fælles projekt
LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film