HOT NEWS: Didde gør comeback i 'Familien fra Bryggen'

Der er gensyn med den populære Brygge-tøs, når den kommende sæson vender tilbage.

familien fra Bryggen
Af Jonas Sand - 26. august 2015 kl. 7:51

Den 10. september vender en ny sæson af ‘Familien fra Bryggen’ tilbage, og det bliver med et glædeligt gensyn. Didde Skjelmose, som ellers blev uvenner med Linse og forlod Bryggen, er nemlig med i den nye sæson.
Som Realityportalen.dk tidligere har afsløret, så har de to tøser fra Bryggen drukket genforeningskaffe med hinanden, og det møde kan man altså opleve i den ottende sæson af det populære TV3-program.
– Der er rigtig mange, der har sagt til mig, at de savner mig i programmet. Så nu vil jeg vise folk, at jeg har det godt herovre i Jylland, og at jeg er et andet sted – og en anden person – end man sidst så i programmet, fortæller Didde til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Se Diddes vilde forvandling
LÆS OGSÅ: Didde: Linse burde flytte til Jylland
Gode venner igen
Mødet mellem de to Brygge-tøser gik godt, og Didde fortæller, at hun og Linse har lagt deres uvenskab bag sig og har genoptaget kontakten for alvor.
– Jeg er blevet gode venner med Linse igen, og vi har da også snakket sammen flere gange siden. Men det er klart, at når der er 300 kilometer mellem os, så kommer man ikke bare lige forbi til kaffe, fortæller Didde, som ingen planer har om at flytte tilbage til Bryggen.
De nye afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ får premiere til september.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse og Didde har drukket genforeningskaffe
LÆS OGSÅ: Overrasket Didde: Linse kan bare ringe
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg savner Didde
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser