HOT NEWS: Der kommer mere tv med Mathilde og Remee

Den populære familie er slet ikke færdige med at lave tv.

Af Louise Vilsbøl - 22. januar 2019 kl. 17:00

Fansene var helt oppe og støde over nyheden, da det kom frem i december måned, at hitproduceren Remee og topmodellen Mathilde Gøhler havde fået deres eget tv-program, hvor der ville komme seks afsnit. Programmet har den seneste måned haft premiere på DPlay, hvor de første fire afsnit af i alt seks kan ses, men nu er der dobbelt op på godt nyt for seriens fans.
LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde udskyder brylluppet
Der kommer et nyt afsnit op på DPlay allerede i næste uge, hvor programmet altså fortsættes, men noget tyder på, at man ikke har set det sidste til Remee, Mathilde og deres skønne datter Kenya, når det sjette og sidste afsnit er rullet over skærmen.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne vil gerne være ung mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre, hvorfor Remee og Mathilde holdt deres forhold hemmeligt.


LÆS OGSÅ: Remee er ikke ‘X Factor’-dommer på TV 2 på grund af lønnen
I en ny video på DPlays Facebookside fortæller Remee, at de er i gang med at optage nye afsnit, og tv-kanalen bag programmet bekræfter, at der kommer flere afsnit med det populære par end de seks, der først blev meldt ud.
– Det kommer i alt otte afsnit. De første fire er dem, der allerede har haft snigpremiere på Dplay. I næste uge får programmet premiere på Kanal 5, og her kommer vi altså i alt til at vise otte afsnit. De sidste fire kommer altså på skærmen og Dplay fra midten af februar, fortæller Lena Bøgild, der er pressechef hos Discovery Networks.
LÆS OGSÅ: Sådan går det med ‘Årgang 0’-Emma

 

Læs mere om