HOT NEWS! Dennis Knudsen er blevet far

Dennis Knudsen er netop hjemvendt til Danmark med sin nyfødte søn.

Af Nikolaj Vraa & Lykke Buhl - 27. juni 2019 kl. 16:10

Kendisfrisøren Dennis Knudsen er blevet far til en lille søn, der har fået navnet Lucas Benjamin Knudsen.
I går hjemvendte Dennis fra USA, hvor kun ni dage gamle Lucas er blevet født. Dennis har nemlig fået sønnen ved hjælp af en amerikansk rugemor.
– Det har været sådan en lang, sej rejse at komme her til. Også specielt fordi det har været et ønske i så mange år. Og nu har jeg ham sgu for helvede, nu er det Lucas og Dennis, nu er det ikke bare Dennis, lyder de søde ord fra den lykkelige, nybagte far til HER&NU.
LÆS OGSÅ: CHOK: Slut mellem Bro og Elina?
– Jeg er overlykkelig, jeg har aldrig været gladere i mit liv!
Sønnen Lucas vejede knap tre kilo og målte 52 cm, og nu er den lille verdensborger altså kommet frem til sit nye hjem i Danmark, hvor han skal bo med sin far.
– Jeg har jo kørt mit liv i stilling, det er jo derfor, jeg er flyttet i ny lejlighed, det er derfor, jeg sælger salonen for to år siden, det er derfor, jeg har gjort så mange ting, det er for at have tid til at være i USA og kunne blive far, forklarer Dennis, der har både familie og venner omkring sig i sin nye rolle som alenefar.
SE BILLEDERNE: Fie Laursen tilbage på scenen – og kæresten er med
På Dennis’ Instagram viser han stolt sin Lucas frem


LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Ja, jeg sugardater
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende