HOT NEWS: ’De unge mødre’-Julie har tabt 17 kilo

Julie Boraso Heinesens kilo er raslet af efter datteren Melias fødsel.

Af Emilie Holm Egebro - 20. november 2014 kl. 10:25

Den 20-årige ’De unge mødre’-stjerne Julie Boraso Heinesen vejer nu 58 kilo. Den unge mor er dog ikke specielt stolt af sig selv over tabet på de 17 kilo. Hun føler nemlig ikke, at hun selv har gjort en indsats for at reducere vægten.

Sådan ser Julie ud i dag. (Foto: Privat)

Sådan ser Julie ud i dag. (Foto: Privat)


-Det dårlige ved det er nemlig, at jeg ikke gør noget for at tabe mig. Jeg spiser, som jeg plejer, men alligevel falder vægten. Jeg er nervøs for at tabe mig endnu mere. Det er jo slet ikke pænt at gå rundt og være alt for tynd, fortæller Julie Boraso Heinesen til Realityportalen.dk og tilføjer, at hun nu vejer syv kilo mindre end hun gjorde, før hun blev gravid.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie: Min kæreste gør mig glad
Udseendet betyder alt
At den 20-årige mor går meget op i sin krop og sit udseende, er der ingen tvivl om.
-Mit udseende betyder da selvfølgelig alt for mig. Jeg elsker at gå hånd i hånd med min kæreste og bare vide, at vi begge ser pisse godt ud. Tror vidst godt, at man kan kalde mig en smule selvglad på det punkt, men hellere det end at gå og hade sig selv, tilføjer Julie Boraso Heinesen.
At gå hånd i hånd med kæresten, bliver der heldigvis snart rig mulighed for igen. Kæresten Tim Kunz Mortensen har det sidste halve år været på højskole på Fyn, men kommer hjem til jul. Så kan det forelskede par igen forenes.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie modtog trusler efter kærestebrud
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.