HOT NEWS: 'De unge mødre'-deltager har født

Den unge mor kan igen se frem til bleskift og barnegråd.

Af Jonas Sand - 10. februar 2017 kl. 12:06

Så er ventetiden slut for ‘De unge mødre’-deltageren Nicoline Andersen. Torsdag gik hun i fødsel, og hun er blevet mor til en lille pige. Det bekræfter den unge mor over for Realityportalen.dk.

Den lille pige har fået navnet Josefine. (Foto: Privat)


Den nyfødte pige, der har fået navnet Josefine, vejede 3320 gram – præcis det samme som storebror Lucas – og var 52 centimeter. Og det tog ikke lang tid for hende at komme til verden.
Galleri: Så stor er ‘De unge mødre’-Nicolines søn blevet
– Jeg kom ind på sygehuset omkring klokken 10:30, og klokken 12:54 var hun ude. Det gik ganske fint, og det gik hurtigt, så det var rart. Jeg var hjemme ved Lucas, som min veninde havde hentet fra børnehave, ved 16-tiden, fortæller den unge mor til Realityportalen.dk.
‘De unge mødre’-deltageren er i forvejen mor til sønnen Lucas, som hun fødte i forbindelse med deltagelsen i reportageserien. Han er efterhånden ved at være en stor dreng på fire år, men nu kan Nicoline, der ikke er sammen med datterens far, altså igen se frem til babygråd og bleskift.
LÆS OGSÅ: Ung mor viser tvillingemaven frem: Sådan går graviditeten
Se eller gense nogle af de mest rørende klip fra sidste sæson af ‘De unge mødre’ her:

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor efter indlæggelse: Nu kan jeg nyde min graviditetLÆS OGSÅ: Ung mor viser tvillingemaven frem: Sådan går graviditetenFølg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser. 
 
 

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.