HOT NEWS! De her reality-stjerner kæmper mod hinanden i 'Fangerne på fortet' - Her & Nu

HOT NEWS! De her reality-stjerner kæmper mod hinanden i 'Fangerne på fortet'

TV 3 har nu offentliggjort deltagerholdene til program to af ‘Fangerne på fortet’, hvor seks reality-stjerner skal kæmpe mod hinanden.

Af Rikke Lynge - 28. februar 2020 kl. 12:15

Der bliver hård kamp til april, når reality-stjerner fra ‘Familien fra bryggen’ og ‘Forsidefruer’ skal kæmpe på Fort Boyard – for hvem er stærkest, mest modig og klogest, når det gælder om at samle penge ind til et godt formål.
Forrige fredag blev spændingen udløst for deltagerne af første program, og nu afslører TV 3 deltagerne af andet program, som består af følgende to hold:
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er værter og vismand i ‘Fangerne på fortet’

Hold 1

Janni Ree, Frederik Fetterlein, Amalie Szigethy (Foto: Janus Nielsen)


På hold 1 kæmper ‘Forsidefruer’ Janni Ree og Amalie Szigethy, som efter optagelserne til ‘Fangerne på fortet’ viste sig at blive voldsomt uvenner. Med sig har fruerne Frederik Fetterlein, der har deltaget i reality-programmer som ‘Divaer i junglen’, ‘Fristet’ og ‘Zulu Djævleræs’.
LÆS OGSÅ: CHOK! Populært ‘Paradise’-par har slået op

Hold 2

Geggo, Cengiz, Didde. (Foto: Janus Nielsen)


På hold to er tre stærke brygge-karakterer samlet, når Stephanie Salvarli bedre kendt som Geggo, hendes mand Cengiz Salvarli og Didde Skjelmose kæmper om at samle nøgler sammen på Fort Boyard og få adgang til guldet, der skal gå til et godt formål.
LÆS OGSÅ: ENDELIG! Paradiso viser kæresten frem

Kæmper til april

Geggo er i dag gravid, men programmerne er optaget sommeren 2019, og hun kæmper derfor på ligefod med de øvrige deltagere. Hvem der klarer sig bedst, og hvem der løber med guldet på Ford Boyard, viser TV 3 til april.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert efter skilsmisse: Flyttet sammen med ny kæreste

Fangerne På Fortet (Foto: TV3)