HOT NEWS: 'Date mig nøgen' sæson 3 får nyt twist

Lige som man troede, at ‘Date Mig Nøgen’ ikke kunne vække mere opsigt, end det populære tv-program i forvejen gør, så laver de denne vilde tilføjelse til den kommende sæson.

Af Lærke Stræde - 16. marts 2020 kl. 7:25

Gennem to sæsoner har man kunne følge i alt 12 unge mennesker i deres jagt på det perfekte match – eller i hvert fald det perfekte ydre. ‘Date mig nøgen’ blev så stor en succes i Danmark, at vi snart kan vente os en tredje sæson, hvor nysgerrige danskere får lov at nærstudere potentielle dates uden en trevl på kroppen, før de træffer beslutningen om, hvem af de seks nøgne personer, de vil invitere på date.
Der er grund til at glæde sig til sæson 3 af det populære tv-program. Programmets vært Ibi Makienok har nemlig gemt på en overraskelse, som hun nu løfter sløret for på sin Instagram. Programmet udvider sin horisont og velkommer seks friske, frække og nøgne mennesker i kategorien +50.
LÆS OGSÅ: Linse hjælper folk i corona-karantæne
– ‘Date mig nøgen’ sæson 3 er hermed speaket færdigt – og der er snart spritnye afsnit til jer. Og denne gang et +50 afsnit, skriver Ibi Makienok på sin Instagram, hvorefter hun beder den unge generation om at forberede sig mentalt.
– Ungdom – be prepared for whats coming to you, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: Ibi Makienok ser ‘Date mig nøgen’ med sin søn
LÆS OGSÅ: Kommer der en ny frue i ‘Forsidefruer’?!
‘Date mig nøgen’ får premiere på TV2 ZULU i løbet af foråret.

Se opslaget herunder, hvor Ibi afslører twistet i den nye sæson

LÆS OGSÅ: Corona-pandemi forhindrer showet: ‘X Factor’ er aflyst
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-dommer bestjålet på danseskole