HOT NEWS: Dansk 'Topmodel'-deltager er gravid

To bliver snart til tre hjemme hos den tidligere realitybabe.

Af Jonas Sand - 18. februar 2017 kl. 12:55

Glæden er stor hjemme hos Shenna Salih fra 2011-udgaven af ‘Danmarks næste topmodel’. Inden længe får hun og kæresten nemlig endnu et medlem til familien, når Shenna føder en lille datter. Det afslører den glade realitydeltager på sin blog, og over for Realityportalen.dk uddyber hun den dejlige nyhed.
– Jeg venter en lille pige, og jeg er snart syv og en halv måned henne. Det er vores første barn, så det er naturligvis noget helt specielt, jubler Shenna Salih, der også har medvirket i realityprogrammerne ‘4-stjerners middag’ og ‘Tattoo salonen’.
LÆS OGSÅ: ‘Fristet’-babe er gravid
Faren til barnet er Shennas mand, som hun har været sammen med i ni år. Og de to ser frem til, at der kommer et ekstra medlem af familien.
– Vi glæder os utroligt meget, og vi er meget spændte. Vi har rejst rundt i verden, siden vi blev gift for tre år siden, men nu skal vi til at slå os ned, fortæller den tidligere deltager i ‘Danmarks næste topmodel’.
Du kan følge med i Shennas liv på hendes blog, hvor du også kan læse mere om hendes graviditet.
LÆS OGSÅ: Ung mor viser tvillingemaven frem: Sådan går det med graviditeten
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Topmodel’-vinder er ikke længere single
LÆS OGSÅ: ‘Topmodel’-vinder forlader gymnasiet for anden gang
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.